Οριστικό: Με Κρήτη και Σαντορίνη ένας όμιλος 9 ομάδων στην Γ’ Εθνική!

Ποδόσφαιρο
Οριστικό: Με Κρήτη και Σαντορίνη ένας όμιλος 9 ομάδων στην Γ’ Εθνική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκαθάρισε οριστικά το τοπίο με πρωτάθλημα δύο γύρων ενώ πέφτουν τρεις ομάδες

Λίγες ημέρες πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, «κλειδώνει» και η συγκρότηση του ομίλου που θα βρίσκονται οι κρητικές ομάδες.

Είναι οριστικό πλέον ότι στις ήδη υπάρχουσες οκτώ ομάδες της Κρήτης (ΠΟΑ, Γιούχτας, Αλμυρός, Πόρος, ΑΟΑΝ, Νεάπολη, Αναγέννηση Ιερ., Άρης Σούδας) προστίθενται και η Σαντορίνη, καθώς αυτό βολεύει λόγω της απευθείας διασύνδεσης με το νησί. Έτσι θα είναι 100% ένας όμιλος εννέα ομάδων με Κρήτη και Σαντορίνη, ενώ μέχρι τελευυταία στιγμή έπαιξε και η πιθανότητα εισόδου και της Μυκόνου, κάτι που δεν προχώρησε, καθώς δεν υπάρχει απευθείας διασύνδεση και έτσι η Μύκονος πάει μαζί με Αθήνα και Πειραιά.

Ωστόσο ξεκαθάρισε και ο τρόπος διοργάνωσης του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα θα γίνει πρωτάθλημα δύο γύρων, συνολικής διάρκειας 18 αγωνιστικών. Δηλαδή οι 9 ομάδες θα δώσουν 16 παιχνίδια και θα έχουν και δύο ρεπό (ένα σε κάθε γύρο). Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας ο πρωταθλητής θα δώσει μπαράζ για την άνοδο στην Super League 2 ενώ θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News