Φιλική ισοπαλία 3-3 για τον ΠΟΑ στη Σαντορίνη

Ποδόσφαιρο
Φιλική ισοπαλία 3-3 για τον ΠΟΑ στη Σαντορίνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα από τα πιο δυνατά φιλικά έδωσε σήμερα ο ΠΟΑ στο κυκλαδίτικο νησί

Ισοπαλία 3-3 έφερε ο ΠΟΑ στη Σαντορίνη, σε ένα πολύ δυνατό φιλικό όπου η ομάδα του Ατσαλένιου θα μπορούσε να φύγει και νικήτρια από το νησί των Κυκλάδων.

Ο Π.Ο.Α ήταν ορεξάτος και πολύ καλός στην φιλική αναμέτρηση με την Σαντορίνη, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Ολιβέιρα, υποχρέωσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε σημαντικές επεμβάσεις, πέτυχε τρία γκολ, όμως έμεινε τελικά στο 3-3 με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δικές τους καλές στιγμές.

Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Ανέστη Αναστασιάδη πέτυχε ο Μιγκέλ Ολιβέιρα μετά από έμμεσο που εκτελέστηκε για να "γράψει" με σουτ το 0-1. Ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι μετά από εξαιρετική ενέργεια. Οι γηπεδούχοι εν συνεχεία κατάφεραν να γυρίσουν το ματς σε 2-1. Ο Καϊμακαμούδης ισοφάρισε το σκορ όμως η Σαντορίνη πήγε στην ανάπαυλα προηγούμενη με 3-2.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε σκοράροντας ξανά ο Φώτης Καϊμακαμούδης μετά από εκτέλεση πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε νωρίτερα ο ίδιος μετά από επέλαση του προς την περιοχή και ανατροπή του από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News