Γ' Εθνική: Και ο Κονταρός στη... μάχη για τον κρητικό όμιλο

Ποδόσφαιρο
Γ' Εθνική: Και ο Κονταρός στη... μάχη για τον κρητικό όμιλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κομβικός ο ρόλος στις κρίσιμες ζυμώσεις και του κρητικού καλλιτέχνη

Η προσπάθεια για την διατήρηση του κρητικού ομίλου έχει μπει στην τελική ευθεία και σύντομα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις για κρητικό όμιλο στην Γ' Εθνική με τις οκτώ ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Πρόκειται για ΠΟΑ, Γιούχτα, Αλμυρό, Πόρο από Ηράκλειο, Άρη Σούδας από Χανιά, ΑΟΑΝ, Νεάπολη και Αναγέννηση Ιεράπετρας από Λασίθι.

Έγιναν μάλιστα διερευνητικές συζητήσεις για να βγει κι άλλη ομάδα από τα Χανιά για να αντικαταστήσει το ΣΥΝΚΑ που παρότι είχε δικαίωμα συμμετοχής δεν δήλωσε, αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

Οι τέσσερις Ενώσεις της Κρήτης έχουν κάνει προσπάθειες για να γίνει ο κρητικός όμιλος με 10 ομάδες (υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα του Ρεθύμνου και τη Νίκη Σητείας) αλλά το σενάριο αυτό κολλάει νομικά από την ΕΠΟ και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ωστόσο η προσπάθεια για διατήρηση του κρητικού ομίλου κατά πάσα πιθανότατα έχει ευδοωθεί και σίγουρα έπαιξαν ρόλο σημαντικό σ' αυτό οι Ενώσεις και άλλοι αθλητικοί και πολιτικοί παράγοντες.

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι πρόσωπο-κλειδί είναι και ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης, Μανόλης Κονταρός, που έχει διασυνδέσεις με επιτελείς του ελληνικού ποδοσφαίρου και έκανε κι εκείνος κρίσιμες επαφές, που όλα δείχνουν ότι έχουν θετική κατάληξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News