Παίκτης του ΠΟΑ ο Μάνος Σαβουϊδάκης!

Ποδόσφαιρο
Παίκτης του ΠΟΑ ο Μάνος Σαβουϊδάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έναν παίκτη που εντυπωσίασε πέρσι με τη Δαμάστα απέκτησαν οι «πράσινοι»

Στον ΠΟΑ είχαν εδώ και καιρό στο στόχαστρό τους τον Μάνο Σαβουϊδάκη, έκαναν υπομονή και… δικαιώθηκαν απόλυτα, καθώς έδωσαν τα χέρια για να φορέσει την πράσινη φανέλα!

Προερχόμενος πέρυσι από την Κ19 του ΟΦΗ, αγωνίστηκε στη νεανική Δαμάστα μετά την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής και είχε εξαιρετική παρουσία, σημειώνοντας και ένα υπέροχο γκολ στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο. Παράλληλα  δούλεψε σκληρά με ατομικές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουρουθιανάκη, με τη βελτίωσή του σε όλους τους τομείς να είναι αλματώδης.

Ο «Σαβού» προσέλκυσε εδώ και καιρό το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όπως και του ΠΟΑ, ενώ μάλιστα κλήθηκε από την ΠΑΕ Εργοτέλης για να συμμετέχει στην προετοιμασία και τα φιλικά προετοιμασίας. Με τους «κιτρινόμαυρους» δεν προχώρησε η συνεργασία και έτσι ο 19χρονος δεξιοπόδαρος μπακ-χαφ δέχτηκε νέα προσέγγιση από τον ΠΟΑ, με τους «πράσινους» να του δείχνουν τη θέλησή τους για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Έτσι ο «Σαβού» έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του ΠΟΑ κ. Λέλεκα και από αύριο ξεκινά προπονήσεις στο Ατσαλένιο…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News