Γ Εθνική

Γ' Εθνική: Η επιστολή ΕΠΣΗ και προέδρων για τον κρητικό όμιλο

Συντονισμένες κινήσεις πλέον για την διατήρηση του κρητικού ομίλου

Συντονισμένες είναι πλέον οι ενέργειες για την διατήρηση του κρητικού ομίλου στην Γ' Εθνική ενώ σήμερα εστάλη και επιστολή στην ΕΠΟ, μετά τη σύσκεψη που έγινε χθες στα γραφεία της ΕΠΣΗ με την παρουσία του προέδρου της Ένωσης κ. Τζώρτζογλου και των προέδρων των ομάδων της κατηγορίας από το Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογες κινήσεις θα γίνουν και από τις υπόλοιπες Ενώσεις τις Κρήτης τις προσεχείς ώρες...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Σε σύσκεψη που συγκάλεσε την Δευτέρα 30 Αυγούστου ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου στα γραφεία της Ένωσης με τους προέδρους των τεσσάρων ομάδων του Ηρακλείου που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το νέο πρωτάθλημα και κυρίως με τη συγκρότηση του ομίλου που θα μετέχουν. 

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του ΠΟΑ κ. Γιώργος Λέλεκας, ο πρόεδρος του Γιούχτα κ. Νίκος Μπουνάκης, ο πρόεδρος του Αλμυρού κ. Γιάννης Μαυράκης και ο πρόεδρος του Πόρου κ. Γιάννης Ασσαργιωτάκης. 

Μετά την ενημέρωση που έγινε από τον κ. Τζώρτζογλου και τις τοποθετήσεις των προέδρων, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ να αποσταλούν οι παρακάτω προτάσεις προς την ΕΠΟ και την Επιτροπή Διοργανώσεων: 

  1. Να διατηρηθεί ο κρητικός όμιλος προκειμένου οι ομάδες του νησιού που συμμετέχουν να αποφύγουν τα τεράστια έξοδα μετακινήσεων που απαιτούνται για τα ταξίδια εκτός Κρήτης. Θεωρούμε ότι η διατήρηση του κρητικού ομίλου ευνοεί σε αυτό το επίπεδο και τις ομάδες εκτός νησιού που δεν είναι υποχρεωμένες να πραγματοποιήσουν ανάλογα ταξίδια. 
  2. Αν για λόγους σχεδιασμού της Γ’ Εθνικής από την Επιτροπή Διοργανώσεων δεν είναι εφικτή η διατήρηση του κρητικού ομίλου, τότε προτείνουμε να γίνει ένας όμιλος με τη συμμετοχή όλων των κρητικών ομάδων και να συμπληρωθεί με ομάδες εκτός νησιού. 
  3. Επίσης προτείνουμε εφόσον δεν διατηρηθεί ο κρητικός όμιλος, τότε να μην τοποθετηθούν μαζί με τις ομάδες της Κρήτης, ομάδες από νησιά για τις οποίες απαιτούνται διπλά ακτοπλοϊκά ταξίδια (αλλαγή πλοίου στον Πειραιά), τόσο για οικονομικούς λόγους, όσο και για το γεγονός ότι διαθέτουμε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που εργάζονται και δεν μπορούν να απουσιάζουν από τις εργασίες τους για να συμμετέχουν σε αποστολές με ταξίδια που διαρκούν τρεις και τέσσερις ημέρες. 

Μετά από μια δύσκολη περίοδο και τα προβλήματα που έχει επιφέρει η πανδημία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την Γ’ Εθνική, ζητάμε την κατανόηση της ΕΠΟ και της Επιτροπής Διοργανώσεων στα ομόφωνα αιτήματά μας, προκειμένου να αποφευχθεί το μεγάλο οικονομικό βάρος των μετακινήσεων εκτός Κρήτης… 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΗ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΝΑΚΗΣ – ΑΟ ΑΡΧΑΝΩΝ ΓΙΟΥΧΤΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ – ΑΛΜΥΡΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΛΕΚΑΣ – ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ – ΑΟ ΠΟΡΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια