Γιούχτας: Αγιασμός, ενότητα και αισιοδοξία στις Αρχάνες

Ποδόσφαιρο
Γιούχτας: Αγιασμός, ενότητα και αισιοδοξία στις Αρχάνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτο ιστορικό ματς του Γιούχτα την Κυριακή για το Κύπελλο Ελλάδας

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Γιούχτα έδωσε σύσσωμη το παρών χθες στο Μαρκομιχελάκειο Στάδιο των Αρχανών, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της πρώτης ομάδας μαζί με τον Γιούχτα 2010. Κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας χαρακτήρισε την παρουσία των δύο σωματείων!

Ο Γιούχτας πλέον έχει καταξιωθεί στην Γ’ Εθνική και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, θέλοντας να κάνει και καλό ποδαρικό την Κυριακή στα επίσημα παιχνίδια, φιλοξενώντας τον Αλμυρό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Αρχανιώτες δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο ματς και δεν το βλέπουν ως προετοιμασία αλλά ως ένα ιστορικό παιχνίδι, καθώς για πρώτη φορά θα παίξουν στη διοργάνωση και θέλουν την πρόκριση. Από την άλλη ο Γιούχτας 2010 θα αγωνιστεί στην Α2 ΕΠΣΗ με υψηλές βλέψεις και με πολλά νέα παιδιά της περιοχής να δίνουν δυναμικό παρών.

Οι δύο προέδροι, ο Νίκος Μπουνάκης από πλευράς Γιούχτα και ο Νίκος Στάθογλου από πλευράς Γιούχτα 2010 αναφέρθηκαν στη σύμπνοια και στην ευκαιρία που έχουν τα παιδιά των Αρχανών και της ευρύτερης περιοχής να παίζουν ποδόσφαιρο σε εγκαταστάσεις που είναι στολίδι…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News