Γιούχτας: Έρχεται το Σάββατο το 17ο Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά

Ποδόσφαιρο
Γιούχτας: Έρχεται το Σάββατο το 17ο Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαία διοργάνωση στις Αρχάνες με Γιούχτα, ΠΑΕ Εργοτέλης και Αναγέννηση Ιεράπετρας

Ένα από τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά τουρνουά κάθε καλοκαίρι στο Ηράκλειο, ένα τουρνουά που έχει γίνει θεσμός, είναι το Μαρκομιχελάκειο που διοργανώνει ο Γιούχτας στις Αρχάνες.

Η διοργάνωση γίνεται για να τιμηθεί ο ευεργέτης του συλλόγους, ο ιατρός Μιχαήλ Μαρκομιχελάκης, ο οποίος το 1960 δώρισε την έκταση 8.119 τ.μ. στη θέση Κάμπος ή Τριορούκουνο, με σκοπό την ανέγερση του γηπέδου που φέρει το όνομά του.

Το φετινό 17ο Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Αυγούστου με έναρξη στις 17:00 και με τη συμμετοχή του οικοδεσπότη Γιούχτα, της ΠΑΕ Εργοτέλης και της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το πρώτο παιχνίδι του τουρνουά είναι το Γιούχτας-Αναγέννηση στις 17:00, ακολουθεί στις 18:00 το Αναγέννηση-Εργοτέλης και στις 19:00 θα παίξουν Γιούχτας-Εργοτέλη.

Η διοίκηση του Γιούχτα ανακοίνωσε ότι θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο. Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ η είσοδος των φιλάθλων επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση να είναι εμβολιασμένοι ή να έχουν rapid test που έχει πραγματοποιηθεί το τελευταίο 24ωρο. Παιδιά κάτω των 17 ετών εισέρχονται στις εξέδρες με self test.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News