Γ’ Εθνική: Ανέλαβε τη Νεάπολη ο Στέλιος Ανωγειανάκης!

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Ανέλαβε τη Νεάπολη ο Στέλιος Ανωγειανάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανέτοιμος ο Ηρακλειώτης τεχνικός για να χτίσει ένα αξιόμαχο σύνολο

Η Νεάπολη ήταν η ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής όμως το καλοκαίρι την έχει βρει με αρκετά σκαμπανεβάσματα, αναζητώντας τη σταθερότητα και τη δυναμική που θα την οδηγήσουν τη νέα περίοδο.

Η συνεργασία με τον Ανδρέα Ξυδάκη δεν ευδοκίμησε και μάλιστα υπήρξαν σύννεφα για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, όμως από χθες το σωματείο του Λασιθίου φαίνεται ότι γυρίζει σελίδα!

Νέος προπονητής είναι ο Ηρακλειώτης Στέλιος Ανωγειανάκης, με θητεία σε πολλές ομάδες της ΕΠΣΗ αλλά και στην Γ’ Εθνική παλαιότερα, έχοντας κοουτσάρει τον ΠΑΟ Κρουσώνα σε αυτό το επίπεδο. Μετά από συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση της ΑΕΝ αποφάσισαν να πορευτούν μαζί, με τον ίδιο να αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο αλλά πιστεύοντας στον εαυτό του και την πρόκληση ώστε να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Νεάπολης ανέφερε για τον Στέλιο Ανωγειανάκη: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Στέλιο Ανωγειαννάκη!!! Κόουτς καλώς ήρθες στην οικογένεια της ομάδας μας, σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, ευχόμαστε να έχουμε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής που θα συμμετέχουμε, όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε πάνω απ' όλα υγεία!!!».

Στη Νεάπολη ο Στέλιος Ανωγειανάκης μαζί με τη διοίκηση ξεκίνησαν από χθες έναν… αγώνα δρόμου για να γίνουν μεταγραφές, καθώς από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία ενώ στις 29 Αυγούστου υπάρχει και επίσημο ματς για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Αήττητο Σπάτων.

Πουλάκης η 1η μεταγραφή

Ήδη ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Βαγγέλη Πουλάκη που έπαιζε τα τελευταία χρόνια στο Αρκαλοχώρι, ενώ έχουν γίνει επαφές με τον ΠΟΑ για 2-3 δανεικούς ποδοσφαιριστές. Επίσης γίνονται συζητήσεις με παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι στην Γ’ Εθνική και δεν έχουν βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους…

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον μέσο Βαγγέλη Πουλάκη! Προηγούμενες ομάδες του Βαγγέλη ήταν ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ,ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, ΑΣ ΡΟΥΒΑΣ, ΑΠΟ ΚΑΝΑΡΗ,ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΏΝ, ΑΟ ΖΑΡΟΥ,ΟΦΑ,ΡΩΜΑΝΟΣ! Ο Βαγγέλης είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και σίγουρα θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας μας! Βαγγέλη καλώς όρισες στην οικογένεια της ομάδας μας, σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και ευχόμαστε να έχουμε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς πάνω απολα υγεία και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας!"
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News