Πόρος: Έκανε το… μπαμ με Περογαμβράκη για την επίθεση!

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Έκανε το… μπαμ με Περογαμβράκη για την επίθεση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 33χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε επίσημα από τους «μπλε»

Με εντυπωσιακό τρόπο συνέχισε τις κινήσεις του στο μεταγραφικό «παζάρι» ο Πόρος, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξη Περογαμβράκη.

Ο άλλοτε επιθετικός (και αρχηγός) του ΟΦΗ, ανεβάζει το επίπεδο στη γραμμή «κρούσης» για την ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου.

Με πλούσια εμπειρία σε όλες τις κατηγορίες, θα είναι ο παίκτης-βαρόμετρο για τους «κυανόλευκους».

Η ανακοίνωση του Πόρου αναφέρει: «Ανεβαίνει σκαλί η ομάδα μας με την απόκτηση του Ηρακλειώτη επιθετικού! Με μεγάλη χαρά ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας τη νέα περίοδο με τον Αλέξη Περογαμβράκη! Ο Αλέξης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς η διαδρομή του μιλάει από μόνη της! Όπως αδιαμφισβήτητα εκτός της μεγάλης αξίας του είναι το πάθος και η ψυχή που βγάζει μέσα στο γήπεδο, δίνοντας τα πάντα στις ομάδες που έχει αγωνιστεί. 

Κινήσεις όπως αυτή του έμπειρου φορ δείχνουν πόσο έχει μεγαλώσει η ομάδα μας, αλλάζοντας συνεχώς…. level!

Καλωσορίζουμε τον “Πέρο” στην οικογένεια του Πόρου, του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες και είμαστε σίγουροι ότι θα μας χαρίσει παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά  όμορφες στιγμές στους αγωνιστικούς χώρους και θα πανηγυρίζουμε πολλά δικά του γκολ φορώντας τα “μπλε”.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΟΦΗ!

Το όνομα του Αλέξη Περογαμβράκη έχει συνδεθεί με τον ΟΦΗ στον οποίο έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών κι έχει ζήσει σπουδαίες αλλά και δύσκολες στιγμές από τα χαμηλά μέχρι και τη Super League. Με πείσμα, επιμονή και υπομονή κέρδισε με το σπαθί τη θέση του στον Όμιλο, φορώντας για αρκετά χρόνια την ασπρόμαυρη φανέλα, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και παίρνοντας δύο πρωταθλήματα ένα στη Β’ και ένα στη Γ’ Εθνικης. Κόντρα στις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της ζωής, αλλά και μέσα στο γήπεδο.

Πέρυσι συνέβαλλε σημαντικά στην εξαιρετική πορεία της νεοφώτιστης Σαντορίνης στη Football League με την οποία κατέκτησε την άνοδο στη Super League 2, δίνοντας με τους συμπαίκτες του όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας, μακριά από το νησί! Τη σεζόν 2019-2020 ξεκίνησε στον Αλμυρό για να μετακομίσει το χειμώνα στον Πιερικό με τον οποίο σήκωσε την “κούπα” στη Γ’ Εθνικη. Έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Απόλλωνα Σμύρνης (2016-2017) και Ιάλυσου (2018-2019), κατακτώντας άλλα δύο πρωταθλήματα, ξεκίνησε από τον ΠΑΟ Κρουσωνα, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ρούβα.

ΠΕΝΤΕ ΣΕΡΙ “ΚΟΥΠΕΣ”!

Ο 33χρονος νεοαποκτηθείς επιθετικός του Πόρου πλέον (γεννηθείς στις 20 Ιανουαρίου 1988) που παίζει στην κορυφή αλλά με την ίδια ευχέρεια και στα “φτερά” της επίθεσης κατέχει ένα ξεχωριστό ρεκόρ, καθώς μετρά πέντε συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλήματος! Πρόπερσι πήρε το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Πιερικο. Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, είχε «γευτεί» την ίδια χαρά, ισάριθμες φορές.

Η αρχή έγινε την σεζόν 2015-2016 όταν αγωνιζόταν στον ΟΦΗ, που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχοντας ο ίδιος αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ με 17 τέρματα. Το δεύτερο πρωτάθλημα το «σήκωσε» με τον Απόλλωνα Σμύρνης την επόμενη χρονιά στην Β’ Εθνική. Ακολούθησε η αγωνιστική περίοδος 2017-2018 με το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την φανέλα του ΟΦΗ. Τη σεζόν 2018-2019  με την φανέλα του ΓΑΣ Ιάλυσος πανηγύρισε τον τίτλο στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Τέλος, το 2019-2020 με τον Πιερικό πανηγύρισε το πέμπτο σερί του πρωτάθλημα, στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά οι επιτυχίες του ικανού φορ Αλέξανδρου Περογαμβράκη:

-2019-2020 Πιερικός Γ’ Εθνική Κατηγορία (3ος όμιλος).

-2018-2019 ΓΑΣ Ιάλυσος Γ’ Εθνική Κατηγορία (6ος όμιλος).

-2017-2018 ΟΦΗ Β’ Εθνική Κατηγορία.

-2016-2017 Απόλλωνας Σμύρνης Β’ Εθνική Κατηγορία.

-2015-2016 ΟΦΗ Γ’ Εθνική Κατηγορία (4ος όμιλος)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News