Γ Εθνική

Αλμυρός: Συνεχίζει με Βολονάκη στην Γ’ Εθνική

Ξεκινά άμεσα ο αγωνιστικός σχεδιασμός για την ομάδα του Γαζίου

Κάθε άλλη εξέλιξη πέραν της παραμονής του Δημήτρη Βολονάκη στον πάγκο του Αλμυρού θα ήταν έκπληξη και πλέον επισημοποιήθηκε ότι η ομάδα του Γαζίου θα συνεχίσει να πορεύεται στην Γ’ Εθνική με τον «Βόλο» στον πάγκο.

Άμεσα ξεκινά ο αγωνιστικός σχεδιασμός με τον έμπειρο προπονητή να έχει κάνει την προεργασία του ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Δημήτρης Βολονάκης τόνισε ότι η συνέχιση της συνεργασίας του με τον Αλμυρό σημαίνει για εκείνον πολλά περισσότερα από μια απλή συμφωνία:

«Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Αλμυρό μιας ομάδας που σημαίνει πολλά περισσότερα για εμένα από μια απλή συμφωνία.

Στόχος μου σε συνεργασία με τη διοίκηση είναι το ρόστερ να παραμείνει ως έχει και νομίζω πάμε καλά μέχρι στιγμής, αλλά και να αποκτηθούν πέντε με έξι ακόμη παίκτες που θα μας βοηθήσουν για να κάνουμε το παραπάνω βήμα σε σχέση με την πολύ καλή περσινή μας πορεία.

Αυτό θα γίνει και το υπόσχομαι αυτό, μαζί με τους συνεργάτες μου όπου θα δουλέψουμε πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο, παράλληλα με πειθαρχία και σεβασμό απέναντι στο σύλλογο.

Θα πρέπει όσοι βρισκόμαστε στον οργανισμό που λέγεται Αλμυρός, να δουλέψουμε με ενότητα και αγάπη για τον κοινό στόχο, που θα είναι πρωταγωνιστικός κατατάσσοντας τον Αλμυρό ως σταθερή αξία και δύναμη στην κατηγορία μετά την περσινή θετική παρθενική παρουσία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια