Πόρος: Ανακοίνωσε 13 μαζεμένες ανανεώσεις

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Ανακοίνωσε 13 μαζεμένες ανανεώσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη διάθεση του Σκέντζου τη νέα σεζόν το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού

Μπορεί από τον Πόρο να αποχώρησαν κάποιοι έμπειροι παίκτες όπως ο Τριανταφύλλου και ο Φραγκουλάκης όμως φρόντισαν να διατηρήσουν σχεδόν όλο το υπόλοιπο μέρος του βασικού κορμού. Έτσι σήμερα ανακοινώθηκαν από τον Πόρο 13 μαζεμένες ανανεώσεις! Αναλυτικά η ομάδα αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με 13 παιδιά από το περσινό ρόστερ, διατηρώντας αναλλοίωτο το μεγαλύτερο μέρος του κορμού του ενόψει της τρίτης συνεχόμενης παρουσίας του τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική.

Οι Γιάννης Παναγιώτου, Σταύρος Αποστολάκης, Μπάμπης Παπαδομιχελάκης, Νίκος Σηφάκης, Γιώργος Πολυχρονάκης, Στάθης Νάκας, Βασίλης Μπάμπης, Γρηγόρης Ράπτης, Άγγελος Καστελλιανάκης, Μπάμπης Πήλιος, Γεράσιμος Αριστεινίδης, Μάνος Χασουράκης και Θάνος Συμεωνίδης θα φορούν τα "μπλε" της ομάδας μας και την καινούργια σεζόν. Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και σε συνδυασμό με τα παιδιά που θα έρθουν να δημιουργήσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, πανηγυρίζοντας πολλές επιτυχίες με τον Πόρο μας τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Αναμένεται τουλάχιστον άλλη μία ανανέωση αλλά και μεταγραφές το επόμενο διάστημα με τη διοίκηση σε άμεση συνεργασία με τον προπονητή μας Ανδρέα Σκέντζο να δουλεύουν μεθοδικά, κλείνοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν. Καινούργιες ανακοινώσεις προσεχώς από τη σελίδα της ομάδας μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News