ΠΟΑ: Η απόφαση των Πορτογάλων και ο… Ανέστης το «κλειδί»!

Ποδόσφαιρο
ΠΟΑ: Η απόφαση των Πορτογάλων και ο… Ανέστης το «κλειδί»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικό ρόλο στην έλευση Μεϊρέλες και Ολιβέιρα παίζει η παρουσία Αναστασιάδη

Ο Μάρκο Μεϊρέλες και ο Μιγκέλ Ολιβέιρα επιστρέφουν στο κρητικό ποδόσφαιρο και τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο με τελικό προορισμό αυτή τη φορά το Ατσαλένιο.

Εκεί θα βρουν αρκετά γνώριμα πρόσωπα και ανθρώπους με τους οποίους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στη Δαμάστα, με έναν εξ’ αυτών να είναι και το «κλειδί» για την τελική τους απόφαση.

Ο λόγος για τον Ανέστη Αναστασιάδη, που από συμπαίκτες στη Δαμάστα θα συνεργαστούν πλέον με νέους ρόλους, καθώς ως προπονητής του ΠΟΑ θα έχει πλέον τους δύο Πορτογάλους ως σημαντικότατους παίκτες στα χέρια του.

Και οι ίδιοι πάντως στις δηλώσεις που παραχώρησαν στο neakriti.gr δεν έκρυψαν ότι ο Ανέστης έπαιξε για εκείνους σημαντικό ρόλο στην τελική τους απόφαση! Αναλυτικά όσα μας δήλωσαν από την Πορτογαλία οι δύο ποδοσφαιριστές:

Μάρκο Μεϊρέλες:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΟΑ! Όντως τις τελευταίες εβδομάδες και εγώ αλλά και ο Μιγκέλ είχαμε ορισμένες προτάσεις από την Κρήτη, από άλλες ομάδες στην Αθήνα αλλά και από την Πορτογαλία. Ευχαριστώ όλες τις ομάδες και τους προέδρους που επικοινώνησαν μαζί μου. Ο πρόεδρος και η διοίκηση του ΠΟΑ έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα αγωνιστώ και στη νέα μου ομάδα με μαχητικό πνεύμα, όπως πάντα, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ασφαλώς ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που πήρα την τελική απόφαση είναι ο προπονητής του ΠΟΑ, ο Ανέστης Αναστασιάδης»

Μιγκέλ Ολιβέιρα:

«Είχα την σκέψη να συνεχίσω να παίζω στην Πορτογαλία... αλλά από την Ελλάδα πάντα υπήρχε ενδιαφέρον και προτάσεις από πολλές ομάδες. Κατέληξα στην απόφαση να επιστρέψω στην Κρήτη και να αγωνιστώ στον ΠΟΑ για αρκετούς λόγους, αλλά οι πιο σημαντικοί ήταν ο προπονητής και οι συνθήκες που μου παρουσίασαν. Οπότε δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και θέλω να συνεχίσω να σημειώνω γκολ γράφοντας το όνομά μου όλο και περισσότερο στην Ελλάδα! Όσο για τον ΠΟΑ, γνωρίζω ότι είναι ένα club με ιστορία, με μεγάλες φιλοδοξίες, με καλούς παράγοντες και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News