Γ Εθνική

Γιάννης Κοιλιάρας: «Αφιερωμένη η άνοδος στους παππούδες μου»

Συγκινητική ανάρτηση και υπερηφάνεια για το «μικρασιάτικο αίμα»

Η οικογένεια Κοιλιάρα έχει συνδέσει το όνομά της με μεγάλες στιγμές του Ηροδότου και η φετινή άνοδος στη Super League 2 έχει και πάλι τη δική της σφραγίδα, με τα αδέρφια Γιάννη και Δημήτρη να είναι βασικοί συντελεστές.

Μάλιστα, ο Γιάννης Κοιλιάρας προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση για την επιτυχία του Ηροδότου, εκφράζοντας το δικό του ευχαριστώ και τα συναισθήματά του, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους παππούδες του και την υπερηφάνεια για το μικρασιάτικο αίμα στις φλέβες του!

«Έφτασε η στιγμή που έχω την ανάγκη να γράψω μερικές γραμμές από τα συναισθήματα μιας ολόκληρης χρονιάς, μιας χρονιάς γεμάτη μαγκιά και υπερηφάνειας για την Αλικαρνασσό και τον Ηρόδοτο!!! Μεγάλο Ευχαριστώ στον κόσμο και στον σύνδεσμο της ομάδας!!!!

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο μας Μιχάλη Γεωργιάδη που όπως είπε χρωστούσαμε κάτι στην ομάδα και το καταφέραμε, τον τεχνικό διευθυντή Στέλιο Σωκιανό που έχτισε τουλάχιστον την μισή ομάδα  με πολύ κόπο και ιδρώτα σε μια δύσκολη χρόνια για όλους!

Τον Στέλιο Τσιράκο, τον Αδαμάντιο Κρασανάκη και τον Γιάννη Φουντουλάκη που ήταν κάθε μέρα στο γήπεδο για να μην μας λείψει τίποτα και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη!!! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τους προπονητές και στο προσωπικό της ομάδας για την δουλειά και την πίστη τους σε εμάς!

Μεγάλο ευχαριστώ γεμάτο μαγκιά και ψυχή στους συμπαίχτες μου που από την αρχή πίστευαν ότι θα τα καταφέρουμε!! Θέλω όμως σαν οπαδός  και παιδί της Αλικαρνασσού να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Κασαπάκη, Κώστα Μπαλάφα και Μανο Κανδηλάκη που αγάπησαν και αγαπούν την ομάδα σαν να γεννήθηκαν εδώ!!!

Κλείνοντας θέλω να αφιερώσω αυτό το πρωτάθλημα και την άνοδο στους παππούδες μου Γιάνναρο και Μητσάρα που περίμενα τόσα χρόνια να τους αφιερώσω κάτι Αλικαρνασσώτικο! Υπερήφανος που κυλάει στις φλέβες μου αίμα μικρασιάτικο!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια