Σκύβαλος: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Ποδόσφαιρο
Σκύβαλος: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ματς που μπορεί να δώσει και απευθείας άνοδο για Ηρόδοτο αύριο με Ζάκυνθο

Η καρδιά του Ηροδότου χτυπά αύριο δυνατά και το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο είναι κομβικό και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ιστορικό για τους κυανόλευκους. Μπορεί η ισοπαλία της Κυριακής με τη Ραφήνα να αδικεί τον Ηρόδοτο βάσει της εικόνας και των ευκαιριών που δημιούργησε όμως ο βαθμός μπορεί να αποδειχτεί σημαντικός στην προσπάθεια για την άνοδο στην Super League 2.

Οι «κυανόλευκοι» φιλοξενούν στις 18:00 τη Ζάκυνθο στη Νέα Αλικαρνασσό και μοναδικός τους στόχος είναι η νίκη προκειμένου να φτάσουν στους 7 βαθμούς και να κρατούν γερά την άνοδο. Μάλιστα αν την ίδια ώρα ο Πανιώνιος ηττηθεί από την Κηφισιά και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ηροδότου, τότε η Νέα Αλικαρνασσός θα… πάρει φωτιά αφού η άνοδος θα εξασφαλιστεί και μαθηματικά!

Στη δήλωσή του ενόψει του αυριανού αγώνα, ο προπονητής του Ηροδότου Μανόλης Σκύβαλος επεσήμανε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Ξέρουμε ότι σε νίκη θα βρεθούμε πολύ κοντά στην άνοδο. Θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε ως ομάδα για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

Ο κ. Σκύβαλος θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή τους Ποτουρίδη και Γαρεφαλάκη για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν ενώ σημαντική είναι η επιστροφή του Αλέκου Ζαφείρη ο οποίος εξέτισε τιμωρία τριών αγωνιστικών, λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΑΟΑΝ.

Τετάρτη 7/7 (18:00)

*Ηρόδοτος-Ζάκυνθος (γηπ. Νέας Αλικαρνασσό): Κάτοικος (Αθηνών), Νταβέλας (Μακεδονίας), Χρήστος Κορώνας (Πειραιά), 4ος: Κουκουράκης (Χανίων).

*Πανιώνιος-Κηφισιά (γηπ. Νέας Σμύρνης): Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Βεργέτης (Αργολίδας), Γούρνιας (Αν. Αττικής), 4ος: Λεμπέσης (Πειραιά).

Ρεπό: Θύελλα Ραφήνας

Η βαθμολογία

1.Κηφισιά          6

2.Πανιώνιος     6

3.Ηρόδοτος      4

4.Θύελλα Ραφ. 1

5.Ζάκυνθος       0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News