ΠΟΑ: Μετά το επιτυχημένο τουρνουά… η ώρα του πάγκου!

Ποδόσφαιρο
ΠΟΑ: Μετά το επιτυχημένο τουρνουά… η ώρα του πάγκου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βάρος στο Ατσαλένιο πέφτει τώρα στην εύρεση του νέου προπονητή

Ο ΠΟΑ βρέθηκε στο επίκεντρο τις προηγούμενες ημέρες λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισε το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών «Γιάννης Καλέμπουμπας» ένα τουρνουά με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και αρκετό κόσμο στην κερκίδα, που παρά τις υψηλές θερμοκρασίες απόλαυσε το θέαμα.

Ο πρόεδρος του ΠΟΑ κ. Γιώργος Λέλεκας και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Νίκος Μακράκης, που σήκωσαν και το οργανωτικό βάρος, πήραν τα εύσημα για τη διοργάνωση και υποσχέθηκαν ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα.

Μετά το τουρνουά όμως, το βάρος στον ΠΟΑ πέφτει στην εύρεση του νέου προπονητή. Το συμβούλιο της ομάδας έχει συνεδριάσει και αρκετά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι, τόσο προπονητών που ήταν πέρυσι σε ομάδες της Γ' Εθνικής όσο και νέων παιδιών, που ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας και είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στην ευκαιρία που θα τους δοθεί.

Διερευνητικές επαφές έχουν γίνει αρκετές και σύντομα αναμένεται το θέμα του προπονητή στο Ατσαλένιο να μπει στην τελική ευθεία. Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, έχουν υπάρξει δύο αποχωρήσεις μέχρι στιγμής, με τους Γκελοσάνι και Δωματά να μη συνεχίσουν στους «πράσινους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News