Μπαράζ: Αναχωρεί για Ραφήνα απόψε ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Μπαράζ: Αναχωρεί για Ραφήνα απόψε ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Νίκη για να δώσουμε αξία στο αποτέλεσμα με Πανιώνιο» ζητά ο Μανόλης Σκύβαλος

Μετά από αρκετούς μήνες ο Ηρόδοτος θα αγωνιστεί και πάλι εκτός Κρήτης, δίνοντας αυτή τη φορά ένα κρίσιμο παιχνίδι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου. Αντίπαλός του θα είναι την Κυριακή στις 17:00 η Θύελλα Ραφήνας, με τον Ηρόδοτο να έχει αγωνιστική φόρμα, καλή ψυχολογία και ετοιμότητα για το αποτέλεσμα που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο στη Super League 2.

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει στη Νέα Αλικαρνασσό η τελευταία προπόνηση επί κρητικού εδάφους και στη συνέχεια ο Μανόλης Σκύβαλος θα ανακοινώσει την αποστολή που λίγες ώρες αργότερα θα αναχωρήσει με πλοίο από το λιμάνι του Ηρακλείου. Ο Ηρόδοτος θα καταλύσει αύριο σε ξενοδοχείο στο Μάτι Αττικής ενώ θα γίνει και προπόνηση στο γήπεδο της περιοχής, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία ενόψει Ραφήνας. Ο τραυματίας Λουμπάκης και ο Ζαφείρης, που εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, μένουν εκτός πλάνων.

Σε δήλωσή του στη «Ν.Κ.» ο κ. Σκύβαλος τόνισε: «Η ομάδα είναι καλά, όπως έδειξε και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Θέλουμε όμως και στη Ραφήνα ένα μεγάλο αποτέλεσμα, για να δώσουμε την απαιτούμενη αξία στη νίκη επί του Πανιωνίου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά, είναι συγκεντρωμένα στο στόχο τους και ελπίζω να τα καταφέρουμε». Να επισημάνουμε ότι το τεχνικό επιτελείο του Ηροδότου έχει αναλύσει τους αντιπάλους και η ομάδα θα πάει διαβασμένη και στη Ραφήνα, όπως άλλωστε απόλυτα διαβασμένη ήταν και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, κάτι που εκφράστηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής ο Μαχαίρας

Ο διαιτητής Ευστράτιος Μαχαίρας ορίστηκε να διαιτητεύσει το παιχνίδι Θύελλα Ραφήνας-Ηρόδοτος, το οποίο θα ξεκινήσει στις 17:00 (για συγκοινωνιακούς λόγους) ενώ με ώρα έναρξης στις 18:00 θα παίξουν Ζάκυνθος-Πανιώνιος με διαιτητή τον Κατόπη (Σάμου). Αναλυτικά:

Θύελλα Ραφήνας - Ηρόδοτος (17:00)

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων) - Τσολακίδης (Αθηνών)

4ος διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Λαμπαδαρίου (Πειραιά)

Ζάκυνθος - Πανιώνιος (18:00)

Διαιτητής: Κατόπης (Σάμου)

Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας) - Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας)

4ος διαιτητής: Αθανασίου (Άρτας)

Παρατηρητής: Μαζαράκης (Κεφαλληνίας)

*Ρεπό: Κηφισιά

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News