Μπαράζ: Νίκες για Κηφισιά και Πανιώνιο στην 2η αγωνιστική

Ποδόσφαιρο
Μπαράζ: Νίκες για Κηφισιά και Πανιώνιο στην 2η αγωνιστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος είχε ρεπό αλλά συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου

Έγιναν σήμερα τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής με τον Ηρόδοτο παρά το ρεπό που είχε να βρίσκεται στην 2η θέση, ισοβαθμώντας με τον Πανιώνιο.

Οι Νεοσμυρνιώτες μετά την ήττα που υπέστησαν στη Νέα Αλικαρνασσό, σήμερα αντέδρασαν και επικράτησαν 1-0 στην έδρα τους της Θύελλα Ραφήνας χάρη σε γκολ του Γροντή στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Ωστόσο η ομάδα που γίνεται μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων είναι η Κηφισιά, καθώς νίκησε 2-0 τη Ζάκυνθο και διπλασιάζοντας τα τρίποντα στα μπαράζ, οδηγεί την κούρσα στην ειδική βαθμολογία.

Το τεχνικό επιτελείο του Ηροδότου παρακολούθησε χθες τις δύο αναμετρήσεις και έχει ξεκάθαρη εικόνα για όλους τους αντιπάλους του στα μπαράζ, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην τακτική ανάλυση. Το προσεχές παιχνίδι για τους «κυανόλευκους» είναι στην έδρα της Θύελλας Ραφήνας την Κυριακή και θα βρει τους γηπεδούχους να αγωνίζονται με την πλάτη στον τοίχο αφού προέρχονται από δύο αρνητικά αποτελέσματα…

Αποτελέσματα (2η)

Πανιώνιος-Θύελλα Ραφ.              1-0

Κηφισιά-Ζάκυνθος                         2-0

Ρεπό: Ηρόδοτος

Η βαθμολογία

1.Κηφισιά           6

2.Ηρόδοτος        3

3.Πανιώνιος       3

4.Θύελλα Ραφ.  0

5.Ζάκυνθος        0

Η επόμενη (3η)

Κυριακή 4 Ιουλίου

Θύελλα Ραφ.-Ηρόδοτος

Ζάκυνθος-Πανιώνιος

Ρεπό: Κηφισιά

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News