Στη μάχη της ανόδου ο Ηρόδοτος χωρίς Λουμπάκη

Ποδόσφαιρο
Στη μάχη της ανόδου ο Ηρόδοτος χωρίς Λουμπάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποδέχεται στις 5:00μ.μ. τον Πανιώνιο

Ξεκινάει η αγωνιστική δράση για την ομάδα του Ηροδότου στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται στις 5:00μ.μ. στην Νέα Αλικαρνασσό τον ιστορικό Πανιώνιο με στόχο το θετικό ξεκίνημα.

Tα άσχημα νέα ήρθαν χθες από τον τραυματισμό του Νίκου Λουμπάκη στην πρωινή προπόνηση, όταν συγκρούστηκε με συμπαίκτη του και υπέστη κάταγμα ζυγωματικού, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπολογίζεται στο σημερινό ματς.

Ο Μανόλης Σκύβαλος δεν υπολογίζει για τον αγώνα  και τον Αλέκο Ζαφείρη, ο οποίος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές μετά την αποβολή του στο ματς με τον ΑΟΑΝ.

Στον Ηρόδοτο γνωρίζουν ότι το έργο τους θα είναι δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών με ποιότητα ωστόσο είναι αποφασισμένοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου:

2ος όμιλος – 1η αγωνιστική

Ηρόδοτος-Πανιώνιος (17:00): Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά), Βοηθοί: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), 4ος: Μόσχου (Λασιθίου), Παρατηρητής: Χατζηδάκης (Χανίων)

Θύελλα Ραφήνας-Κηφισιά (17:00): Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας), Βοηθοί: Οικονόμου, Κακαφώνης (Αχαΐας), 4ος: Πουλόπουλος (Πειραιά), Παρατηρητής: Λιανός (Βοιωτίας)

Ρεπό: Ζάκυνθος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News