«Ηρόδοτος και Πανιώνιος να επιστρέψουν εκεί που πραγματικά ανήκουν!

Ποδόσφαιρο
«Ηρόδοτος και Πανιώνιος να επιστρέψουν εκεί που πραγματικά ανήκουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση από το «Σωματείο φίλων Ηροδότου, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη»

Ενόψει της έναρξης των μπαράζ ανόδου στα οποία θα πάρουν μέρος οι πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής το «Σωματείο φίλων Ηροδότου, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη» εξέδωσε ανακοίνωση.

Σε αυτή τονίζεται ότι Ηρόδοτος και Πανιώνιος θα είναι αντίπαλοι μόνο 90 λεπτά και ευχή όλων είναι οι δύο ομάδες να επιστρέψουν εκεί που πραγματικά ανήκουν!

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Σωματείου μας με την ευκαιρία της έναρξης των αγώνων μπαράζ ανόδου στην παραπάνω κατηγορία την Κυριακή 27 Ιουνίου , εύχονται σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες το καλύτερο για την αγωνιστική παρουσία τους και προσδοκούν την διεξαγωγή μιας πλούσιας σε θέαμα και ενδιαφέρουσας για το φίλαθλο κοινό διοργάνωσης, μακριά από οποιαδήποτε κατάσταση, που θα την πλήξει και θα αντιστρατεύεται τις αρχές του "Fair Play". Την πρώτη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το φίλο και ιστορικό σωματείο του Πανιωνίου. ΗΡΟΔΟΤΟΣ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πριν και μετά τα 90 αγωνιστικά λεπτά δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν καθώς είναι δύο ομάδες που προσπαθούν για το καλύτερο στον αθλητισμό. Ευχή όλων μας είναι οι δύο ομάδες να επιστρέψουν εκεί που πραγματικά ανήκουν!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News