Γ Εθνική

ΑΟΑΝ: Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης με Αρναουτάκη

Ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά στο σύλλογο

Ο ΑΟΑΝ αποτελεί ένα από τα ιστορικά σωματεία της Κρήτης, που εδώ και λίγα λόγια κινείται με νέα φιλοσοφία και ισχυρές οργανωτικές βάσεις.

Η διοίκησή του ξεκινά ένα κύκλο επαφών και συζητήσεων για τα θέματα του συλλόγου και σήμερα έγινε συνάντηση στο γραφείο του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Το παρών έδωσε αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΑΟΑΝ και συγκεκριμένα ο Μάνος Μαρκάκης με τον Γιάννη Δανδουλάκη, συνοδευόμενοι από τον αντιδήμαρχο Αγίου Νικολάου Θωμά Χαριτάκη και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο τεχνικών θεμάτων Γιάννη Μαρίνο, ενημερώνοντας τον κ. Αρναουτάκη για τα δεδομένα που υπάρχουν ενόψει της νέας σεζόν, τους στόχους του Δ.Σ. και την προσπάθεια που θα γίνει για μια ακόμη σεζόν με τη συμμετοχή της ομάδας  στην Γ’ Εθνική.

Ο κ. Αρναουτάκης με πολύ προσοχή όπως κάθε φορά άκουσε όσα αναφέρθηκαν, αλλά και το έργο που έχει γίνει τα δύο προηγούμενα χρόνια, δείχνοντας ενθουσιασμένος μιλώντας με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τον ΑΟΑΝ, κάνοντας γνωστό ότι η Περιφέρεια και ο ίδιος θα παραμείνει αρωγός στην προσπάθεια και δίπλα σε ότι του ζητηθεί εκτιμώντας τα όσα έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα στο σύλλογο του Αγίου Νικολάου.

Μάλιστα από τον ΑΟΑΝ έδωσαν αναμνηστικά της ομάδας και μια φανέλα με αφιέρωση και τις υπογραφές όλων των παικτών, στην οποία ανάμεσα στους χορηγούς υπήρχε και η Περιφέρεια Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια