Προμηθεύτηκε με απινιδωτή ο Πόρος

Ποδόσφαιρο
Προμηθεύτηκε με απινιδωτή ο Πόρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα είναι στη διάθεση όλων των Ποριανών και όχι μόνο της ομάδας σε περίπτωση ανάγκης

"Σοκαρισμένος από την ανακοπή του Κρίστιαν Έρικσεν ο Πόρος προμηθεύεται άμεσα απινιδωτή, πρώτα η υγεία", είχε γράψει στις 14 Ιουνίου στο προφίλ του στο Facebook ο πρόεδρος του ΑΟ Πόρου Γιάννης Ασσαργιωτάκης.

Η προαναγγελία του προέδρου συγκλονισμένος από την κατάρρευση του Δανού μεσοεπιθετικού στο παιχνίδι του EURO με τη Φινλανδία έγινε πράξη σε χρόνο dt, το κόστος πληρώθηκε και ο απινιδωτής βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Η κοινωνία του Πόρου και ο Α.Ο. Πόρου διαθέτουν πλέον τον δικό τους απινιδωτή! Απινιδωτής που θα είναι στη διάθεση όλων των Ποριανών και όχι μόνο της ομάδας σε περίπτωση ανάγκης.

Για τον σκοπό αυτό θα βρίσκεται καθημερινά στο καφέ - μεζεδοπωλείο "Ιδομενέας" στην καρδιά του Πόρου (στις ώρες λειτουργίας του μαγαζιού) για οποιονδήποτε χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσει. Αλλά και στις προπονήσεις και στους αγώνες της ομάδας. Γιατί για τον Α.Ο. Πόρου προέχει ο συνάνθρωπος και το κοινωνικό σύνολο, εκεί είναι οι μεγαλύτερες, οι πιο σπουδαίες και σημαντικές νίκες. Αχρείαστος να είναι για όλους μας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News