Θετικοί για επιστροφή στην Ελλάδα Μεϊρέλες και Ολιβέιρα

Ποδόσφαιρο
Θετικοί για επιστροφή στην Ελλάδα Μεϊρέλες και Ολιβέιρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο Πορτογάλοι πρώην ποδοσφαιριστές της Δαμάστας βλέπουν το μέλλον

Ο Μάρκο Μεϊρέλες και ο Μιγκέλ Ολιβέιρα είναι δύο ποδοσφαιριστές που άφησαν το αποτύπωμά τους όχι μόνο στη Δαμάστα αλλά και στο κρητικό ποδόσφαιρο, κατά την παρουσία τους στο νησί, η οποία δεν είχε μεγάλη διάρκεια αλλά ήταν πλούσια σε επιτυχίες.

Οι Πορτογάλοι βιρτουόζοι συνέδεσαν το όνομά τους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Δαμάστα στην Α1 ΕΠΣΗ και την πρώτη παρουσία της ομάδας στην Γ’ Εθνική, μέχρι το Νοέμβριο όπου ο κορωνοϊός τους έστειλε πίσω στην πατρίδα τους.

Εκεί αγωνίστηκαν στην Clube Condeixa, ομάδα Γ’ Κατηγορίας Πορτογαλίας, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπου η ομάδα τους διεκδίκησε την άνοδό της αλλά δεν τα κατάφερε στα πλέι οφ.

Highlights από τη φετινή σεζόν για το Μάρκο Μεϊρέλες

Πλέον είναι ελεύθεροι και βλέπουν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον, με θετική μάλιστα την προοπτική να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Μάλιστα ομάδες της SL2 τους είχαν στην μεταγραφική τους λίστα όσο ήταν στη Δαμάστα αλλά εκείνοι ήταν αφοσιωμένοι στην ομάδα τους και στην εξαιρετική τους συνεργασία.

Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχαμε με τον Μάρκο και τον Μιγκέλ εξέφρασαν την στεναχώρια τους για τον υποβιβασμό της Δαμάστας αλλά είναι σίγουροι ότι η ομάδα σύντομα θα αγωνίζεται και πάλι σε υψηλότερο επίπεδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News