Γ’ Εθνική: Αύριο κληρώνει στην ΕΠΟ για Ηρόδοτο στα μπαράζ

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Αύριο κληρώνει στην ΕΠΟ για Ηρόδοτο στα μπαράζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινάει στις 20/6 ο Βόρειος όμιλος, για 27 του μήνα οι πρωταθλητές του νότου

Παρά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην Γ’ Εθνική η ΕΠΟ προχωρά στην κλήρωση των μπαράζ ανόδου. Συγκεκριμένα, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη (9/6) στα γραφεία της Ομοσπονδίας στις 16:00 και θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

Σε αυτή θα συμμετέχουν οι πρωταθλητές των 10 ομίλων της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα σε αυτούς και ο πρωταθλητής του 10ου Ομίλου Ηρόδοτος, χωρισμένοι σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων, με γεωγραφικά κριτήρια (Βορράς-Νότος).

Συγκεκριμένα, μαζί θα αγωνιστούν οι πρωταθλητές των ομίλων 1-5 και 6-10. Τα παιχνίδια θα είναι μονά και οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα πάρουν το εισιτήριο για τη νέα Super League 2.

Οι εννέα πρωταθλητές είναι οι Ορφέας Ξάνθης (1ος), Ποσειδών Μηχανιώνας (2ος), Αναγέννηση Καρδίτσας (3ος), Διαγόρας Στεφανοβικείου (4ος), Αχέρων Καναλακίου (5ος), Πανιώνιος (6ος), Κηφισιά (7ος), Θύελλα Ραφήνας (8ος), Ηρόδοτος (10ος) και απομένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον 9ο όμιλο.

Στον βόρειο όμιλο που θα προκύψει, η σέντρα έχει οριστεί για τις 20/6, ενώ στον νότιο όμιλο, όπου ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες και η δράση στον 9ο όμιλο αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 23/6, η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 27/6.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News