Γ Εθνική

Ηρόδοτος: H αφιέρωση Δροσοτάκη στην μικρούλα Μαίρη!

Ο φροντιστής του Ηροδότου… στους επτά ουρανούς για το πρωτάθλημα

Στους επτά ουρανούς «πετάει» ο φροντιστής του Ηροδότου Βαγγέλης Δροσοτάκης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας βάλει κι εκείνος το λιθαράκι του ως ψυχή των αποδυτηρίων.

Ο γνωστός «Καμίτσης» τα προηγούμενα πρωταθλήματα τα είχε ζήσει ως οπαδός, στηρίζοντας παντού την ομάδα της καρδιάς του αλλά τώρα βίωσε από μέσα την όλη προσπάθεια. Είναι χαρούμενος, συγκινημένος και υπερήφανος και σε αυτές τις όμορφες στιγμές δε ξεχνά όσους στηρίζουν την ομάδα αλλά αφιερώνει και το πρωτάθλημα στην πιο μικρή και όμορφη οπαδό του Ηροδότου, την μικρούλα ανιψιά του Μαίρη!

Ο Βαγγέλης Δροσοτάκης μας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω το τιμ του Ηροδότου και τους παίκτες για την μεγάλη χαρά που μου έδωσαν! Μου έκαναν το χατίρι και πήραμε το πρωτάθλημα! Θέλω να ευχαριστήσω και το συμβούλιο που με προσκάλεσαν μετά το Πάσχα για να αναλάβω ξανά ως φροντιστής. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μαγαζιά και όλο τον κόσμο της Αλικαρνασσού και ιδιαίτερα όσους μένουν εκτός Κρήτης για τα τηλέφωνα και τα μηνύματα και για τα συγχαρητήρια.

Προσωπικά θέλω να αφιερώσω το πρωτάθλημα στην οικογένειά μου, στην αδερφή μου  Μένια και στο γαμπρό μου και ιδιαίτερα στη μικρούλα Μαίρη την ανιψιά μου με όλη μου την αγάπη γιατί όποτε παίζει Ηρόδοτος κάθεται μπροστά από την τηλεόραση με τη φανέλα του Ηροδότου και βλέπει τον αγώνα!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια