Απορρίφθηκε η έφεση της Ηλιούπολης: Οριστικά ο Πανιώνιος στους αντιπάλους του Ηροδότου

Ποδόσφαιρο
Απορρίφθηκε η έφεση της Ηλιούπολης: Οριστικά ο Πανιώνιος στους αντιπάλους του Ηροδότου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωταθλητές και τυπικά οι Νεοσμυρνιώτες στον 6ο όμιλο

Ο Πανιώνιος είναι με τη… βούλα πρωταθλητής στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και εκ των αντιπάλων του Ηροδότου στα μπαράζ ανόδου.

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της Ηλιούπολης, που δεν είχε δικαιωθεί πρωτόδικα στην ένσταση για το παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες.

Έτσι, οι «κυανέρυθροι» ετοιμάζονται πλέον για τα μπαράζ, όπου θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League 2.

Η Ηλιούπολη είχε προσφύγει στην Πειθαρχική Επιτροπή για αντικανονική συμμετοχή του αρχηγού Κοντοέ στο μεταξύ τους παιχνίδι. Η προσφυγή είχε απορριφθεί και την Παρασκευή 4/6 ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ ότι την ίδια τύχη είχε και η έφεση της Ηλιούπολης, κατά της απορριπτικής απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Απορριπτική ήταν και η έφεση κατά του ίδιου του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου που χαρακτηρίστηκε μάλιστα, ως «απαράδεκτη».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την από 24.5.2021 και με αριθ. πρωτ. ΕΠΟ 11392/24.5.2021 έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία "Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ'' κατά της υπ΄ αριθ. 81/20.5.2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στο μέτρο που στρέφεται κατά του δεύτερου εφεσιβλήτου, Ιωάννη Κοντοέ.

Απορρίπτει την από 24.5.2021 και με αριθ. πρωτ. ΕΠΟ 11392/24.5.2021 έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία "Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ'' κατά της υπ΄ αριθ. 81/20.5.2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News