Γ' Εθνική: Και ο Πανιώνιος αντίπαλος του Ηροδότου στα μπαράζ!

Ποδόσφαιρο
Γ' Εθνική: Και ο Πανιώνιος αντίπαλος του Ηροδότου στα μπαράζ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι γίνεται με τους πρωταθλητές της Γ' Εθνικής ενόψει των μπαράζ ανόδου

Ο Πανιώνιος θα είναι (εκτός απροόπτου) ένας εκ των αντιπάλων του Ηροδότου στα μπαράζ των πρωταθλητών που αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τα μέσα Ιουνίου, αφού πρώτα πρέπει να γίνουν οι αναβληθέντες αγώνες, να ολοκληρωθούν όλοι οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής και να επικυρωθούν οι βαθμολογίες.

Αναφορικά με τους Νεοσμυρνιώτες, στο τελευταίο τους παιχνίδι για τον 6ο Όμιλο νίκησαν με ανατροπή 2-1 στη Μύκονο και διατήρησαν τη διαφορά +4 από την Ηλιούπολη. Την τελευταία αγωνιστική ακόμα και αν η Ηλιούπολη νικήσει τον Αήττητο Σπάτων δεν θα μπορεί να φτάσει τον Πανιώνιο που έχει ρεπό.

Η μόνη περίπτωση να ανατραπεί η κατάσταση είναι να δικαιωθεί η Ηλιούπολη στην έφεση που έχει κάνει σε μια υπόθεση για τον αρχηγό του Πανιωνίου Κοντοέ (σε πρώτο βαθμό έχει δικαιωθεί ο Πανιώνιος).

Στον 7ο Όμιλο η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει με την Κηφισιά πρωταθλήτρια και μένει να ολοκληρωθούν ο 8ος Όμιλος όπου διεκδικούν τον τίτλο Θύελλα Ραφήνας και Αιολικός (πιθανότατα θα κριθεί στην ισοβαθμία στα μεταξύ τους γκολ) ενώ στον 9ο Όμιλο θα… πάει μακριά η βαλίτσα. Πέντε ομάδες διεκδικούν τον τίτλο (Παναιγιάλειος, ΠΑΟ Βάρδας, ΑΟ Διαβολιτσίου, Ζάκυνθος, Ναυπακτιακός) και μένουν ακόμα τρεις αγωνιστικές ενώ το προγραμματισμένο για χθες εξ’ αναβολής Θύελλα Πατρών-Ζάκυνθος αναβλήθηκε εκ’ νέου λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στη Θύελλα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News