Σκύβαλος στην ΚΡΗΤΗ TV: «Θα παλέψουμε για την άνοδο»

Ποδόσφαιρο
Σκύβαλος στην ΚΡΗΤΗ TV: «Θα παλέψουμε για την άνοδο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Ηροδότου στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV

Η Νέα Αλικαρνασσό θυμίζει… μεθυσμένη πολιτεία, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ηρόδοτο να προκαλεί… φρενίτιδα ενθουσιασμού.

Η επόμενη μέρα βρήκε το συγκρότημα του Μανόλη Σκύβαλου να έχει μεγαλύτερη άνεση ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, όμως θα ακολουθήσει η… εγρήγορση.

Άλλωστε, τα μπαράζ ανόδου είναι ο μεγάλος στόχος. Μια μεγάλη πρόκληση, όπου παρά τη δεδομένη δυσκολία, οι «κυανόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το… εισιτήριο για την επόμενη επαγγελματική κατηγορία (όποια κι αν είναι αυτή σε περίπτωση αναδιάρθρωσης).

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού θα αντιμετωπίσει τους άλλους τέσσερις πρωταθλητές από τους ομίλους 5 ως 9. Περιμένει λοιπό να μάθει τους αντιπάλους, με την Κηφισιά να είναι η μόνη σίγουρη «κλειδώνοντας» την πρωτιά στον 7ο όμιλο. Στον 6ο, Πανιώνιος και Ηλιούπολη θα παλέψουν μέχρι τέλους, όπως και στον 8ο Θύελλα Ραφήνας και Αιολικός. Τέλος, στον 9ο γίνεται πραγματική «μάχη», αφού επτά ομάδες διεκδικούν τον τίτλο.

Ο προπονητής των πρωταθλητών, Μανόλης Σκύβαλος έστειλε το «μήνυμα» για τα μπαράζ μιλώντας στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV.

«Είμαστε περήφανοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ηρόδοτος είναι… καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Περιμένουμε να μάθουμε τους αντιπάλους στα μπαράζ και θα ετοιμαστούμε να δώσουμε τη… μάχη μας. Είναι δύσκολο, αλλά στόχος είναι η άνοδος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 38χρονος τεχνικός.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Μανόλη Σκύβαλου:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News