Ηρόδοτος: Μια αγκαλιά ομάδα και οπαδοί!

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Μια αγκαλιά ομάδα και οπαδοί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρομερά συναισθήματα μετά το τέλος του αγώνα τίτλου με τον ΑΟΑΝ

Ο Ηρόδοτος, ο κόσμος του, όλη η Νέα Αλικαρνασσός έγιναν μια αγκαλιά και πανηγύρισαν το πρωτάθλημα.

Μπορεί κατά τη διάρκεια του αγώνα το γήπεδο να ήταν άδειο, καθώς είχε τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο και ελάχιστοι διαπιστευμένοι ήταν στην κερκίδα αλλά από νωρίς όλη η πόλη ζούσε και ανέπνεε για το παιχνίδι.

Οι παίκτες λίγο μετά το φινάλε βγήκαν από τα αποδυτήρια και έτρεξαν στον κόσμο που τους περίμενε λίγα μέτρα πιο μακριά από το γήπεδο και όλοι μαζί πανηγύρισαν ενώ αργότερα πήγαν όλοι στο επίκεντρο των πανηγυρισμών, στα γραφεία του  "Σωματείου φίλων Ηροδότου, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη" και η Λεωφόρος Ηροδότου για πολλές ώρες έμεινε κλειστή από τον κόσμο.

Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση έγιναν ένα με τον κόσμο του Ηροδότου, που απέδειξε ότι ακόμα και εκτός γηπέδου, είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας.

Επίσης το "Σωματείο φίλων Ηροδότου, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη" έστειλε το δικό του μήνυμα στην ομάδα με την ευχή να έρθει τώρα και η άνοδος:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Σωματείου μας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στα δύο χρόνια λειτουργίας του Σωματείου μας έχοντας γευτεί μόνο επιτυχίες και όντας δίπλα στις εκάστοτε διοικήσεις, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που ήταν δίπλα μας και μας βοήθησαν να ανταπεξέλθουμε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ευχή όλων εμάς που ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ είναι τρόπος ζωής, είναι η ομάδα μας να καταφέρει να πάρει την άνοδο για την παραπάνω κατηγορία. Τα καλύτερα έρχονται...»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News