Εμβόλιμες… μονομαχίες στην Γ’ Εθνική

Ποδόσφαιρο
Εμβόλιμες… μονομαχίες στην Γ’ Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα η 13η αγωνιστική με σπουδαία παιχνίδια για τις μάχες τίτλου και σωτηρίας

Στο σημείο που έχει φτάσει η Γ' Εθνική και με τις βαθμολογικές ισορροπίες τόσο λεπτές, κάθε λάθος απαγορεύεται και κοστίζει και κάθε κερδισμένος βαθμός είναι πολύτιμος. Μάλιστα, από τη στιγμή που άλλαξε η προκήρυξη και ως πρώτο κριτήριο στις ισοβαθμίες είναι η διαφορά των γκολ που έχει κάθε ομάδα, ακόμα και το κάθε γκολ έχει τη δική του σπουδαιότητα.

Με αυτά τα δεδομένα γίνεται σήμερα η 13η αγωνιστική για τον κρητικό όμιλο και απομένουν άλλες δύο τις Κυριακές που ακολουθούν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ώστε να ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα παίξει μπαράζ με τους υπόλοιπους πρωταθλητές για να διεκδικήσει την άνοδό τους αλλά και ποιες θα είναι οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που θα ακολουθήσουν Άρη Ρεθύμνου, Παλαιόχωρα και Πλατανιά στα τοπικά πρωταθλήματα.

Σήμερα γίνονται σπουδαία παιχνίδια σε όλους τους νομούς της Κρήτης, με τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο να αγωνίζεται με τον Αστέρα Ρεθύμνου και μάλιστα αυτό το παιχνίδι να γίνεται στο γήπεδο Επισκοπής και όχι στη Σοχώρα, λόγω αγώνα της γυναικείας ομάδας του Αστέρα. Ο δεύτερος της βαθμολογίας ΑΟΑΝ θα παίξει στην έδρα του με την Δαμάστα, με την ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού να καίγεται για βαθμούς ενώ ο ΠΟΑ είναι θεωρητικά το φαβορί παίζοντας στο Μάλεμε με τον Πλατανιά. Το ηρακλειώτικο ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στο Γάζι, με τον Αλμυρό να αντιμετωπίζει τον Πόρο.

Ο Γιούχτας φιλοξενεί την Αναγέννηση και θέλει με νίκη να σφραγίσει την παραμονή του ενώ στις Μουρνιές αναμένεται πολύ δυνατό το παιχνίδι ΣΥΝΚΑ-Νεάπολη, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Αναλυτικά το πρόγραμμα της εμβόλιμης 13ης αγωνιστικής:

Σήμερα (17:00)

*Γιούχτας - Αναγέννηση Ιεράπετρας (γηπ. Αρχανών): Αντωνίου, Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου), Οβάκογλου (Χανίων), παρ: Φουκάκης (Ηρακλείου)

*Πλατανιάς - ΠΟΑ (γηπ. Μάλεμε): Ταμπουρατζής (Λασιθίου), Σκούτας (Χαλκιδικής), Κοκοτάκης (Λασιθίου), παρ: Δοκιμάκης (Χανίων).

*Αστέρας Ρεθύμνου - Ηρόδοτος (γηπ. Επισκοπής): Κουκουράκης, Μαυρεδάκης,  Μαρκετάκης(Χανίων), παρ: Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου).

*ΑΟΑΝ - Δαμάστα (γηπ. Αγίου Νικολάου): Σταυρουλάκης, Βλαχάκης, Λιοδάκης (Ρεθύμνου), παρ: Βλάσσης (Λασιθίου)

*Αλμυρός - Πόρος (γηπ. Αλμυρού): Βασάκης, Σφακιανάκης, Δασκαλάκης Ι. παρ: Κοκκινάκης (Ηρακλείου)

*ΣΥΝΚΑ - Νεάπολη (γηπ. Μουρνιών): Μαυραντωνάκης (Χίου), Δρακουλάκης, Μπλαβάκης (Ηρακλείου), παρ: Τριανταφύλλου (Χανίων)

* Άρης Σούδας-Άρης Ρεθ. 3-0α.α. και Παλαιόχωρα-Ρεθυμνιακός 0-3α.α.

Η βαθμολογία

  1. Ηρόδοτος 29
  2. ΑΟΑΝ 28
  3. ΠΟΑ 27
  4. ΣΥΝΚΑ 26
  5. Αλμυρός 22
  6. Γιούχτας 20
  7. Δαμάστα 17
  8. Άρης Σούδας 17
  9. Πόρος 17
  10. Αναγέννηση Ιερ. 16
  11. Νεάπολη 16
  12. Ρεθυμνιακός 15
  13. Αστέρας Ρεθύμνου 12
  14. Πλατανιάς 4
  15. Παλαιόχωρα 0
  16. Άρης Ρεθύμνου 0
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News