Δαμάστα: Το γκολ και η αφιέρωση «Σαβού» στον «Κούρου»

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Το γκολ και η αφιέρωση «Σαβού» στον «Κούρου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη Νέα Αλικαρνασσό το γκολ του Σαβουϊδάκη

Η Δαμάστα γνώρισε την Κυριακή την ήττα στη Νέα Αλικαρνασσό με 4-1 από τον Ηρόδοτο, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την εμπειρία και την ποιότητά τους για να επικρατήσουν δίκαια, ωστόσο το βαρύ σκορ αδικεί την προσπάθεια του νεανικού συνόλου που διαθέτει ο Γιάννης Χατζησεβαστός.

Πάντως μια από τις πιο όμορφες στιγμές της αναμέτρησης ήταν το γκολ που σημείωσε στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου για την Δαμάστα ο Μάνος Σαβουϊδάκης, ένας παίκτης που δίκαια θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα της ηλικίας του στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Ο «Σαβού» πήρε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, ξέφυγε ωραία από τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατό σουτ μείωσε με 2-1, επισφραγίζοντας με αυτό το γκολ και την πολύ καλή του εμφάνιση στη Νέα Αλικαρνασσό. Στη συνέχεια μάλιστα ο σκόρερ της Δαμάστας αφιέρωσε το γκολ στο Νίκο Κουρουθιανάκη που ήταν στην κερκίδα.

Ο «Κούρου» τους τελευταίους μήνες και ιδιαίτερα το διάστημα της καραντίνας βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον Σαβουϊδάκη, βοηθώντας τον με ατομικές προπονήσεις να διατηρήσει την φόρμα του και τον αγωνιστικό του ρυθμό…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News