Δαμάστα: Ευχές και δώρα για το ποδοσφαιρικό τμήμα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Ευχές και δώρα για το ποδοσφαιρικό τμήμα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εορταστικό κλίμα η σημερινή προπόνηση

Στο κλίμα των ημερών του Πάσχα η ομάδα της Δαμάστας, αφού στη σημερινή προπόνηση υπήρχε η ανάλογη ατμόσφαιρα.

Για αυτό είχε φροντίσει η διοίκηση του σωματείου, καθώς ο Αντώνης Παπαδάκης και τα υπόλοιπα μέλη, φρόντισαν οι προπονητές, οι παίκτες και τα στελέχη να λάβουν πασχαλινά δώρα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στηρίζοντας και φέτος το πολύτιμο έργο του Οργανισμού.

Μια λαμπάδα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μαζί με μια ευχετήρια κάρτα και ένα πασχαλινό αβγό δόθηκε σε όλους μαζί με ένα μπουκάλι κρασί για το πασχαλινό τραπέζι.

Το παρών από το Δ.Σ. έδωσαν ο πρόεδρος κ. Γιώργος Πολυχρονάκης, ο γενικός αρχηγός κ. Δημήτρης Σαρρής και το διοικητικό στέλεχος κ. Γιώργος Μαθιουλάκης, μοιράζοντας τις τσάντες με τα δώρα και μεταφέροντας τις ευχές του ηγέτης της ομάδας κ. Αντώνη Παπαδάκη και όλης της οικογένειας του σωματείου.

Ο ΑΟ Δαμάστας δεν ξέχασε και τον μεγάλο άτυχο, τον Γιάννη Παπαδάκη, ο οποίος μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, θα περάσει μετά το Πάσχα την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστού. Μετά την προπόνηση, το διοικητικό στέλεχος του ΑΟ Δαμάστας κ. Γιώργος Μαθιουλάκης τον επισκέφτηκε στο σπίτι του, του έδωσε τα πασχαλινά δώρα της διοίκησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και του ευχήθηκε εκ μέρους όλης της ομάδας Χρόνια Πολλά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News