Βολονάκης: «Υπάρχει δέσιμο με τον Αλμυρό»

Ποδόσφαιρο
Βολονάκης: «Υπάρχει δέσιμο με τον Αλμυρό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε η επιστροφή Βολονάκη, τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Αλμυρού έκανε σήμερα ο νέος προπονητής των «πορτοκαλί» Δημήτρης Βολονάκης, ξεκινώντας έτσι την τέταρτη θητεία του στο σύλλογο. Μια πορεία με επιτυχίες και με κορυφαία την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ το 2005.

Στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Αλμυρού ανέφερε τα εξής: «Με ένα παλιό γνώριμο προπονητή  του σωματείου επέλεξε το ΔΣ του Αλμυρού να πορευτεί καθώς έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του και γνωρίζει την ομάδα μας.  Δημήτρη Βολονάκη σε εμπιστευόμαστε και σε καλωσορίζουμε στη ομάδα μας. Ο Πρόεδρος Μανώλης Βίστης με το νέο μας προπονητή στη καθιερωμένη χειραψία με πολύ ευχάριστη διάθεση και πολλά χαμόγελα»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Δημήτρης Βολονάκης αναφέρθηκε στο δέσιμο που έχει με την ομάδα, τονίζοντας τα εξής:

«H αλήθεια είναι ότι τη δεδομένη στιγμή δεν το περίμενα, αιφνιδιάστηκα αλλά δεν μπορούσα να αρνηθώ το κάλεσμα που μου έγινε. Πέρα από το επαγγελματικό, υπάρχει και το συναισθηματικό δέσιμο με τον Αλμυρό και ο πρώτος τίτλος στην ιστορία της ομάδας.  

Αντικαθιστώ ένα προπονητή που έκανε αξιόλογο έργο και μάλιστα μετά το παιχνίδι της Κυριακής με την Δαμάστα βρεθήκαμε μαζί και συζητήσαμε για το ματς, χωρίς να περιμένει κανείς από τους δυο μας αυτή την εξέλιξη.

Δεν είναι στις διαθέσεις μου να κάνω πολλές αλλαγές. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και τα παιδιά και να βάλω κάποιες πινελιές και κάποιες προσωπικές μου επιλογές.

Όλοι τώρα πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και ο λόγος ανήκει πρώτα στους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε τον Αλμυρό να πάει ψηλά, να πρωταγωνιστήσει στην Γ’ Εθνική.

Ο Αλμυρός έχει μεγαλώσει από την τελευταία φορά που ήμουν εκεί και μάλιστα συμμετείχα στο χτίσιμο της ομάδας το καλοκαίρι του 2019. Εκπροσωπεί μια μεγάλη πόλη όπως το Γάζι, βαδίζει σε σωστά μονοπάτια και στόχος είναι να μεγαλώσει κι άλλο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News