Πόρος: Η πρώτη ομιλία Σκέντζου στους παίκτες

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Η πρώτη ομιλία Σκέντζου στους παίκτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νέος προπονητής τους ζήτησε να βγάλουν εγωισμό στο γήπεδο

Την πρώτη του προπόνηση με τον Πόρο έκανε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer ο Ανδρέας Σκέντζος ενώ επίσημο ντεμπούτο θα κάνει την Κυριακή στις Αρχάνες, στο σπουδαίο ντέρμπι απέναντι στον Γιούχτα.

Πριν η ομάδα μπει στο γήπεδο, το νέο προπονητή παρουσίασαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο πρόεδρος Γιάννης Ασσαργιωτάκης και ο αντιπρόεδρος Αντώνης Μαρκάκης. Ο Σκέντζος μίλησε στους ποδοσφαιριστές, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είμαστε οικογένεια, να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο και να βοηθάει ο ένας τον άλλο. Βάλτε λίγο τον εγωισμό σας». Και συνέχισε: «Ήρθα στην ομάδα γιατί πιστεύω σε σας, γιατί η διοίκηση αγαπάει την ομάδα, όλοι μου είπαν πως είστε οι καλύτεροι πάρα τη στεναχώρια τους. Κάντε αυτόν τον άνθρωπο που σας τα παρέχει όλα και όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα χαρούμενους». Ο νέος προπονητής του Πόρου ξεκαθάρισε προς τους παίκτες ότι «δεν θα αδικήσω κανέναν. Το γνωρίζουν όσοι με ξέρουν» και τους ζήτησε «συγκέντρωση και κάθε Κυριακή να γυαλίζει το μάτι σας». Ενώ απευθυνόμενος προς τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές, είπε: «Να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά».

Πριν τον Ανδρέα Σκέντζο μίλησαν στους παίκτες ο Βασίλης Κρασανάκης και ο συνεργάτης του Γιώργος Χατζηδιαμαντής, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν, ζητώντας τους να πιστέψουν στους εαυτούς τους και να συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά κάθε μέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News