Δυσαρέσκεια Κιάσσου για την απόλυση από Αλμυρό

Ποδόσφαιρο
Δυσαρέσκεια Κιάσσου για την απόλυση από Αλμυρό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε γραπτή του δήλωση κάνει λόγο για αντιδεοντολογική και μονομερή ενέργεια

Ο Κώστας Κιάσσος αποτελεί παρελθόν από τον Αλμυρό αλλά το διαζύγιο δεν είναι… βελούδινο, με τη διοίκηση να αποφασίζει να του δείξει την έξοδο και εκείνος να εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια, κάνοντας λόγο για αντιδεοντολογική και μονομερή ενέργεια! Η δήλωση Κιάσσου είναι η εξής:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι η διοίκηση του συλλόγου με ανάρτηση (!) στο site της ομάδας, πρωινές ώρες μάλιστα, μετά από νικηφόρο αγώνα (!) ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας μας. Ομολογώ ότι δεν κατανοώ την εντελώς αντιδεοντολογική αυτή μονομερή ενέργεια σε μια περίοδο που η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της.

Οι παίχτες είναι αυτοί που έφεραν τα καλά αποτελέσματα και σε αυτούς οφείλει πρωτίστως εξηγήσεις η διοίκηση. Προσωπικά έπραξα στο ακέραιο το καθήκον μου και έχω ήσυχη την συνείδηση μου. Η δουλειά που έγινε με τους συνεργάτες μου, Γ. Καλομοίρη, Γ. Παναγιωτάκη και Ν. Τσακαντάκη, ήταν επαγγελματική που πλέον δεν είναι διαθέσιμοι για περαιτέρω συνεργασία. Τους συγχαίρω για την συνεργασία που είχαμε όπως φυσικά και όλους ανεξαιρέτως τους παίχτες μου.

Επαναλαμβάνω: δεν γνωρίζω τι συνέβη στο ενδιάμεσο αφού τα αποτελέσματα δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση την λύση της συνεργασίας μας.

Μάλλον πρέπει να αναζητηθούν άλλου οι λόγοι αλλά προέχει η ηρεμία στον σύλλογο τον οποίο και σέβομαι στο σύνολο του. Όπως ανακοίνωσα στους παίχτες μου πριν το τελευταίο παιχνίδι οι τελευταίες αποδοχές μου θα μοιραστούν σε αυτούς για τις επιτυχίες τους μέχρι τώρα.

Έβαζα πάντα τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα πιο πάνω από όλα στην καριέρα μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Εύχομαι τα καλύτερα στον σύλλογο και φυσικά αναμένω να πιάσει τους στόχους της η ομάδα από ‘δω και πέρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News