Δυναμική παρουσία ΕΠΣΗ και παρατηρητών στο Γάζι

Ποδόσφαιρο
Δυναμική παρουσία ΕΠΣΗ και παρατηρητών στο Γάζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα κύλησαν ομαλά στο τοπικό ντέρμπι του Μαλεβιζίου μεταξύ Αλμυρού και Δαμάστας

Το ντέρμπι του Μαλεβιζίου ανάμεσα στον Αλμυρό και τη Δαμάστα συγκέντρωσε πολλά βλέμματα την Κυριακή. Άλλωστε παρότι οι αγώνες είναι κεκλεισμένων των θυρών, ουδείς μπορεί να συγκρατήσει πλέον τον κόσμο από το να παρακολουθήσει ένα ματς ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα ντέρμπι όπως το προχθεσινό, που έχουν λείψει πάρα πολύ.

Σημαντική ήταν η παρουσία και της ΕΠΣΗ, με τρεις παρατηρητές να έχουν αναλάβει τα καθήκοντά τους στο γήπεδο και μάλιστα όπως ισχύει πλέον εθελοντικά, αφού η ΕΠΟ αποφάσισε να μην υπάρχει αμοιβή στα φετινά παιχνίδι της Γ’ Εθνικής.

Πρώτος παρατηρητής ήταν ο Γιώργος Φανουράκης με βοηθούς τους Μανόλη Μαθιουδάκη και Φίλιππα Βερδιάκη ενώ το παιχνίδι παρακολούθησαν ο α’ αντιπρόεδρος Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης και το μέλος Βαγγέλης Παπαγγελής.

Να τονίσουμε ότι οι παρατηρητές ήταν άψογοι στα καθήκοντά τους ενώ είχαν τοποθετηθεί μέχρι και καρέκλες δίπλα στους πάγκους προκειμένου να υπάρχουν αποστάσεις. Επίσης ο "Φανούρης" ήταν απόλυτα διαβασμένος και είχε άψογη συνεργασία με τις ομάδες για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News