Δαμάστα: «Ανεπιθύμητος για εμάς ο διαιτητής Βισκαδούρος»

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: «Ανεπιθύμητος για εμάς ο διαιτητής Βισκαδούρος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράπονα της Δαμάστας για τη διαιτησία, θα ζητήσει την εξαίρεση Βισκαδούρου

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας που συνοδεύεται από video με επίμαχες φάσεις έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΟ Δαμάστας μετά το ντέρμπι με τον Αλμυρό, εκφράζοντας παράπονα για τη διαιτησία του Μάριου Βισκαδούρου, ενώ επισημαίνει ότι είναι «ανεπιθύμητος» και θα ζητήσει την εξαίρεσή του από τα επόμενα παιχνίδια. Η ανακοίνωση και το video:

"Το πρώτο ντέρμπι του Μαλεζιβίου στην ιστορία της Γ’ Εθνικής ήταν μια γιορτή για το ποδόσφαιρο, με πολιτισμένο κλίμα εντός και εκτός γηπέδου. Ουσιαστικά ο μόνος που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ήταν ο διαιτητής Μάριος Βισκαδούρος.

Δυστυχώς η διαιτησία ήταν πολύ κάτω των προσδοκιών, με πολλές λανθασμένες υποδείξεις εις βάρος της προσπάθειας του ΑΟ Δαμάστας.

Μεταξύ των πολλών και σοβαρών λαθών που έγιναν θα σταθούμε σε δύο φάσεις που ήταν καθοριστικές για την εξέλιξη του αγώνα:

1) Το ανύπαρκτο φάουλ εις βάρος του Μπαμπουλάκη και από το οποίο προήλθε το γκολ του Αλμυρού, με υπόδειξη του βοηθού κ. Δασκαλάκη.

2) Η ανατροπή του επιθετικού Σεραφειμίδη όπου αντί για να υποδειχθεί πέναλτι δόθηκε συνέχεια στο παιχνίδι από τον κ. Βισκαδούρο.

Για του λόγου το αληθές υπάρχει το video με τις δύο αυτές φάσεις και ολόκληρο το video του αγώνα μαρτυρά το επίπεδο της διαιτησίας στο παιχνίδι με τον Αλμυρό.

Η διαμαρτυρία μας για τη διαιτησία δεν μειώνει την προσπάθεια του γηπεδούχου Αλμυρού.

Ωστόσο λόγω των διαιτητικών λαθών που έγιναν δεν μπορούμε να μην είμαστε αγανακτισμένοι. Κι αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται «κομπλεξισμός» από τον συγκεκριμένο διαιτητή όταν ορίζεται σε αγώνες του ΑΟ Δαμάστας. Προκειμένου λοιπόν να τον… απαλλάξουμε από την παρουσία μας, θα στείλουμε επίσημο έγγραφο στην ΚΕΔ/ΕΠΟ και θα ζητήσουμε να μην οριστεί ποτέ ξανά σε αγώνες του ΑΟ Δαμάστας, για εμάς είναι ανεπιθύμητος.

ΥΓ: Πολλά ερωτηματικά μας αφήνει μια στιχομυθία-ερώτηση που έγινε λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα από τον εν λόγω διαιτητή προς μέλος του ΑΟ Δαμάστας. Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε…".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News