Γιούχτας: Με νέο πρόεδρο τον Μύρωνα Χιλετζάκη!

Ποδόσφαιρο
Γιούχτας: Με νέο πρόεδρο τον Μύρωνα Χιλετζάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επισημοποιήθηκε η ανάληψη της προεδρίας από ένα δυναμικό στέλεχος της αρχανιώτικης κοινωνίας

Μια νέα διοικητική σελίδα ανοίγει στον Γιούχτα με την ανάληψη της προεδρίας από τον Μύρωνα Χιλετζάκη, μια σημαντική εξέλιξη για τους Αρχανιώτες, λίγες ημέρες μετά την θετικότατη παρουσία και τη νίκη στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής με 2-0 επί του ΣΥΝΚΑ.

Μετά από μια επιτυχημένη θητεία του Νίκου Μπουνάκη στον προεδρικό θώκο και μετά τις εξελίξεις με τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα που έφεραν την αποχώρησή του, πλέον ο Γιούχτας βαδίζει και πάλι για το μέλλον, με ένα δυναμικό στέλεχος της κοινωνίας των Αρχανών στη διοικητική ηγεσία.

Ο Μύρων Χιλετζάκης ουσιαστικά επιστρέφει στη διοίκηση του Γιούχτα, όπου είχε θητεύσει πριν δύο χρόνια ως αντιπρόεδρος και τώρα είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου παράλληλα με τις άλλες δύο σημαντικές του ιδιότητες στα κοινά, ως Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Άνω Αρχανών αλλά και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου.

Ο κ. Χιλετζάκης μίλησε στη «Νέα Κρήτη» γι’ αυτή τη σημαντική εξέλιξη, αναφέροντας τα εξής: «Η ομάδα είχε μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία σε όλα τα επίπεδα αγωνιστικά και διοικητικά τα προηγούμενα χρόνια και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, εκπροσωπώντας επάξια τις Αρχάνες και δημιουργώντας υγιείς συνθήκες αθλητισμού για τα νέα παιδιά. Η προσφορά του πρώην προέδρου Νίκου Μπουνάκη στο Γιούχτα είναι ανεκτίμητη και μόνο ευχαριστώ μπορούμε να του απευθύνουμε, γιατί επί των ημερών του η ομάδα άλλαξε επίπεδο. Έτσι και τώρα θέλουμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί».

Αναφορικά με το στόχο του Γιούχτα στην Γ’ Εθνική μας είπε: «Ξεκινήσαμε με νίκη, έχουμε ψυχολογία και η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Θέλουμε να βλέπουμε τον Γιούχτα ψηλά, να διεκδικεί πάντα τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Σίγουρα οι παίκτες προέρχονται από μεγάλη αγωνιστική αποχή, όμως είναι έμπειροι και ξέρουν πώς να το διαχειριστούν μαζί με τον προπονητή μας, τον Μηνά Πίτσο και τους αξιόλογους συνεργάτες τους. Όπως ασφαλώς αξιόλογα είναι όλα τα στελέχη του Γιούχτα, υπάρχουν άνθρωποι που καθημερινά παλεύουν για το καλό της ομάδας, είμαστε μια οικογένεια».

Για το μέλλον της ομάδας είπε τα εξής: «Βρισκόμαστε σε εποχή πανδημίας, υπάρχουν δυσκολίες αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε να βγούμε όλοι υγιείς από αυτή την περιπέτεια. Ο Γιούχτας έχει πολύ μέλλον, γίνεται πολύ δουλειά στις Ακαδημίες και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλα αθλήματα. Μας στεναχωρεί πολύ που δεν μπορεί ο κόσμος να βρίσκεται στις κερκίδες και να χειροκροτεί την ομάδα και μακάρι σύντομα να μπορούμε και πάλι όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε επιτυχίες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News