Δαμάστα: Πάντα δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Πάντα δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπροσωπεία της ομάδας παρέδωσε τρόφιμα

Η ομάδα της Δαμάστας στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» με κάθε δυνατό τρόπο, κάτι που έγινε για ακόμη μία φορά.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος, παρέδωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του οργανισμού.

Κίνηση ιδιαίτερα σημαντική αυτή τη χρονική περίοδο, που πλησιάζουν και οι μέρες του Πάσχα.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Για άλλη μια φορά ο ΑΟ Δαμάστας και ο ηγέτης του σωματείου κ. Αντώνης Παπαδάκης βρέθηκαν κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας τρόφιμα και μια μεγάλη αγκαλιά στήριξης και αγάπης στον οργανισμό.

Αντιπροσωπεία του ΑΟ Δαμάστας, που είναι ο επίσημος πρεσβευτής του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κρήτη, βρέθηκε στα γραφεία του Οργανισμού στο Ηράκλειο (Λ.Εθνικής Αντιστάσεως) και παρέδωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα, ζυμαρικά, αλεύρι, χυμούς, μπισκότα κ.α.) προκειμένου να καλυφθεί ένα μέρος από τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού και δίνοντας μια ανάσα ζωής, ελπίδας και αισιοδοξίας ενόψει των ημερών του Πάσχα.

Την αντιπροσωπεία του ΑΟ Δαμάστας αποτελούσαν σύσσωμο το διοικητικό στέλεχος κ. Γιώργος Μαθιουλάκης, σύσσωμο το τεχνικό τιμ (Γιάννης Χατζησεβαστός, Μιχάλης Καρδουλάκης, Δαυίδ Φραγκιαδάκης) και οι ποδοσφαιριστές Θωμάς Μπιμπίρης, Κώστας Μηλιαράκης, Μύρων Ζερβός και Γιάννης Παπαδάκης.

Τις προσφορές της Δαμάστας παρέλαβε η συντονίστρια του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Χρυσή Πομποδάκη, ευχαριστώντας με τα πιο θερμά λόγια την οικογένεια του ΑΟ Δαμάστας και ιδιαίτερα τον κ. Αντώνη Παπαδάκη για την πολύτιμη στήριξη στο έργο του οργανισμού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News