Ηρόδοτος: Ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημιουργούνται γήπεδα υπερσύγχρονα και εγκαταστάσεις πολύ βελτιωμένες

Ένα από τα σημαντικά έργα που ξεκινούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ηροδότου, είναι η ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου καλτσέτο της ομάδας, στην ανατολική πλευρά. Σύμφωνα με τη διοίκηση, είναι το πρώτο από τα έργα που σκοπεύουν να υλοποιήσουν στο γήπεδο του Ηροδότου

Η νέα τροποποιημένη μελέτη περιλαμβάνει δύο γήπεδα 5Χ5 με τάπητα τελευταίας τεχνολογίας, καινούργια δίκτυα ηλεκτροφωτισμού και νέους πυλώνες, αλλαγή περίφραξης, αναβάθμιση των χώρων περιμετρικά του καλτσέτο, φύτευση, σημαντικές ανακατασκευές στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων και διάφορες άλλες εργασίες για συντήρηση και αναβάθμιση του χώρου των ακαδημιών.

Το έργο αναμένουμε να τελειώσει εντός τεσσάρων μηνών, ώστε με τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν οι μικροί αστέρες του Ηροδότου να προπονούνται σε γήπεδα υπερσύγχρονα και εγκαταστάσεις πολύ βελτιωμένες.

Η διοίκηση του Ηροδότου ευχαριστεί τη την Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση του έργου, και γίνεται ειδική μνεία στον κύριο Γιάννη Σπυριδάκη, Πολιτικό Μηχανικό από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, για την βοήθεια προς τον σύλλογο σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που παρουσιάζεται, αλλά και την άψογη συνεργασία ως τώρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News