Γ' Εθνική: Σέντρα στις 16:30 στα παιχνίδια της Κυριακής

Ποδόσφαιρο
Γ' Εθνική: Σέντρα στις 16:30 στα παιχνίδια της Κυριακής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορίστηκαν επίσημα τα ματς της 5ης αγωνιστικής, στο Γάζι το Πόρος-ΑΟΑΝ

Αντίστροφα για τη σέντρα μετρούν πλέον οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, με το πρόγραμμα της επανέναρξης με την 5η αγωνιστική, την προσεχή Κυριακή 11 Απριλίου, να κοινοποιείται από την ΕΠΟ. Η σέντρα των αναμετρήσεων ορίζεται για τις 16:30 το απόγευμα ενώ το ματς Πόρος-ΑΟΑΝ θα γίνει στο γήπεδο Αλμυρού, το οποίο έχει δηλώσει ο Πόρος ως δεύτερη έδρα.

Στον 10ο Όμιλο Κρήτης θα γίνουν έξι παιχνίδια λόγω της αποχώρησης Άρη Ρεθύμνου και Παλαιόχωρας από το πρωτάθλημα, με Αναγέννηση Ιεράπετρας και Δαμάστας να παίρνουν τώρα ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς και να ξεκινούν με μία εβδομάδα καθυστέρηση τα επίσημα παιχνίδια.

Να σημειώσουμε ότι Άρης και Παλαιόχωρα ενημέρωσαν ήδη την ΕΠΟ για την απόφασή τους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν άλλες κυρώσεις (αφαίρεση βαθμών ή πρόστιμο) παρά μόνο θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Έτσι μαζί με αυτές τις δύο θα υποβιβαστούν άλλες τέσσερις ομάδες από τον κρητικό όμιλο (συνολικά έξι). Να τονίσουμε επίσης ότι μέχρι στιγμής τρεις είναι οι ομάδες που έχουν αντιμετωπίσει θετικά κρούσματα κορωνοϊού (Πλατανιάς, Άρης Σούδας, Αναγέννηση) και τα έχουν διαχειριστεί ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Το πρόγραμμα της επανέναρξης στον κρητικό όμιλο είναι το εξής:

Κυριακή 11/04

Ώρα έναρξης 16:30

ΠΟΑ-Άρης Σούδας (γηπ. ΠΟΑ)

Ηρόδοτος-Πλατανιάς (γηπ. Ηροδότου)

Πόρος-ΑΟΑΝ (γηπ. Αλμυρού)

ΑΕ Νεάπολης-Αλμυρό (γηπ. Νεάπολης)

Ρεθυμνιακός-Αστέρας Ρεθ. (γηπ. Σοχώρας)

Γιούχτας-ΣΥΝΚΑ (γηπ. Αρχανών)

Δαμάστα-Παλαιόχωρα 3-0α.α.

Αναγέννηση-Άρης Ρεθύμνου 3-0α.α.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News