Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Αποσύρθηκε η Παλαιόχωρα, με 14 ομάδες ο κρητικός όμιλος

Οριστική η απόφαση της χανιώτικης ομάδας ενώ είχε ήδη αποχωρήσει ο Άρης Ρεθύμνου

Μετά τον Άρη Ρεθύμνου και η Παλαιόχωρα ανακοίνωσε σήμερα, λίγο μετά την δημοσιοποίηση της επανέναρξης της Γ’ Εθνικής και της νέας προκήρυξης, ότι δε θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Έτσι ο κρητικός όμιλος θα διεξαχθεί οριστικά με 14 ομάδες. Η ανακοίνωση αποχώρησης της Παλαιόχωρας αναφέρει τα εξής:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας ανακοινώνει την απόφαση του, για μη έναρξη των προπονήσεων και κατά επέκταση την μη συμμετοχή του, στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, που αποφασίστηκε σημερα. Σε μια περίοδο όπου παρατηρείται κορύφωση της πανδημίας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη τοπική κοινωνία μας, αναλαμβάνουμε την ευθύνη της απόφασης μας και των τυχόν συνεπειών της. Θυμίζουμε ότι ο σύλλογος μας, διαθέτει το πιο νεανικό σύνολο της κατηγορίας.

Αρκετοί παίκτες είναι μαθητές και κάποιοι από αυτούς κυνηγούν μια θέση στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Τυχόν κρούσμα θα δημιουργήσει πρόβλημα και σε αυτούς αλλά και στο σχολικό περιβάλλον τους και κατά επέκταση, στη μικρή κοινωνία μας. Περιμένουμε τυχόν εξελίξεις, αφού τα δεδομένα συνεχώς μεταβάλλονται και ήδη σχεδιάζουμε την επόμενη σεζόν, σε όποια κατηγορία και αν μας βρει. Πρώτος σταθμός οι εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Άνθρωποι με όραμα το στελέχωσαν πριν μερικές ημέρες, με στόχο, επιτέλους τη δημιουργία του δικού μας Γηπέδου, αλλά και την ενασχόληση μας με άλλα αθλήματα όπως στίβος μπάσκετ βόλλεϋ. Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες του ομίλου μας. Ξεκινώντας από την Κυριακή 11 Απριλίου, θα είμαστε θεατές και όχι αγωνιζόμενοι. Η πορεία θα δείξει εάν πράξαμε καλώς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια