Αναγέννηση Ιεράπετρας: Εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού

Ποδόσφαιρο
Αναγέννηση Ιεράπετρας: Εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα του Λασιθίου

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Ιεράπετρας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊού.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Λασιθίου, διαγνώστηκαν κατά τον εβδομαδιαίο έλεγχο στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα, η διοίκηση έχει κάνει όλες τις απαραίτητες, ενέργειες σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της Αναγέννησης, με το βάρος της κοινωνικής ευθύνης ενημερώνει τον κόσμο της πόλης μας, αλλά και τον χώρο του ποδοσφαίρου, ότι κατά την διάρκεια του εβδομαδιαίου ελέγχου σύμφωνα με το  υγειονομικό πρωτόκολλο της Γραμματείας Αθλητισμού για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής και με το σωματείο μας να το τηρεί αυστηρά, εντοπίστηκαν 4 θετικά κρούσματα σε παίκτες μας.

Τα τεστ των προηγούμενων εβδομάδων ήταν αρνητικά όλων των παικτών, προπονητών και του φροντιστή της ομάδας μας.

Σήμερα κατά τον εβδομαδιαίο έλεγχο και μετά τα 4 θετικά μας κρούσματα, το σωματείο μας ενεργοποίησε άμεσα το πρωτόκολλο και προχώρησε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

Οι παίκτες μας είναι καλά ευτυχώς, χωρίς συμπτώματα.

Αυτό που προέχει είναι να σταθούμε δυνατοί και αποφασιστικά  δίπλα στην ομάδα και στους παίκτες μας, ώστε να ξεπεράσουν ανώδυνα αυτή την πρωτόγνωρη για όλους μας δοκιμασία.

Συνεχίζουμε να τηρούμε όλοι τα μέτρα, προσέχουμε και ευχόμαστε γρήγορα όλοι όσοι βρίσκονται στην ίδια κατάσταση ταχεία ανάρρωση. Υγεία σε όλους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News