Πόρος: Σημαντική κίνηση στήριξης για την οικογένεια του Γεωργαλή

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Σημαντική κίνηση στήριξης για την οικογένεια του Γεωργαλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από αύριο το πρωί ως το απόγευμα θα συγκεντρωθούν χρήματα

Την αλληλεγγύη και την στήριξη στο συνάνθρωπο αναδεικνύει η ομάδα του Πόρου, με μια ξεχωριστή πρωτοβουλία.

Με κάλεσμα που απευθύνει στην «οικογένεια» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Ηρακλείου, θα γίνει μια προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα για την οικογένεια του αδικοχαμένου Δημήτρη Γεωργαλή.

Στα γραφεία του Πόρου, αύριο από τις 10:30 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, θα συνεισφέρουν όσοι το επιθυμούν, ενώ θα αναρτηθούν όλα τα ονόματα.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι μια μεγάλη οικογένεια και πρέπει άπαντες να βοηθάμε όταν και όποτε υπάρχει πραγματικά ανάγκη. Η διοίκηση του Πόρου καλεί όλους τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού αθλητισμού, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, αθλητές, να προσφέρουμε μια χείρα βοηθείας και μια αγκαλιά στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή, ο απροσδόκητος χαμός του οποίου έχει προκαλέσει θλίψη σε όλους μας για το χαμογελαστό παιδί. Από το Σάββατο το πρωί (03/04) από τις 10:30 μέχρι και το απόγευμα στις 17:00 καλούμε όλους όσους θέλουν να συνεισφέρουν, να περάσουν από τα γραφεία της ομάδας μας, Κομνηνών 13, στην καρδιά του Πόρου.

Εμείς ως διοίκηση θα διαθέσουμε 300 ευρώ από το ταμείο μας και ζητάμε από τους ερασιτέχνες παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, να κάνουμε άπαντες το χρέος μας. Με απόλυτη διαφάνεια τα ονόματα όσων συνεισφέρουν θ’ αναρτηθούν και το απόγευμα του Σαββάτου (03/04) ο φάκελος με τα χρήματα θα παραδοθούν στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News