Βασιλική Αγιαννοπούλου: Μια πρωταθλήτρια Bodybuilding στον Ηρόδοτο!

Ποδόσφαιρο
Βασιλική Αγιαννοπούλου: Μια πρωταθλήτρια Bodybuilding στον Ηρόδοτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχίες παγκοσμίου επιπέδου η νέα μασέρ του ιστορικού συλλόγου

Πειθαρχημένη αθλήτρια, αφοσιωμένη πιστά στο αγωνιστικό της πλάνο, με υψηλούς στόχους, πείσμα και μότο «δεν τα παρατάμε ποτέ». Αυτά είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Βασιλική Αγιαννοπούλου, με τον Ηρόδοτο να κάνει ίσως μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του.

Αναφερόμαστε ασφαλώς στη νέα μασέρ του συλλόγου, η οποία αποφάσισε να κάνει μια στροφή στην αθλητική της πορεία και από τις σκηνές του Bodybuilding και τις διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου, πλέον εντάσσεται στον ιστορικό σύλλογο, αναλαμβάνοντας ένα νέο ρόλο!

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που η Βασιλική Αγιαννοπούλου δέχτηκε πρόταση από τον επιχειρηματία κ. Γιάννη Δασκαλάκη για να αναλάβει manager στην εταιρία «Hotel Wellness Spa services» και έχοντας ένα απίστευτο βιογραφικό και προοπτικές, ακολούθησε την πορεία της θεραπεύτριας μασάζ για να φτάσει τώρα να δεχτεί επίσημη πρόταση από τον Ηρόδοτο να αναλάβει μασέρ της ομάδας.

Τα λόγια της για τη συνεργασία της με τον Ηρόδοτο είναι γεμάτα συναίσθημα με ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την ομάδα: «Μετά την επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα του Ηροδότου για την συνεργασία μας ένα κύμα αγάπης έφτασε κοντά μου. Δεν το περίμενα τόσες ευχές κ τόσα μηνύματα. Είναι μοναδικό να ξέρεις πως σε αγαπούν κ πως ανήκεις κάπου!!! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους παίχτες της ομάδας που με καλοδέχτηκαν κ ουσιαστικά εκείνοι με επέλεξαν κ με έκαναν κομμάτι τους από την πρώτη στιγμή. Σας ευχαριστώ για το σεβασμό κ την αγάπη σας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον coach της ομάδας που με έκανε αμέσως δικό του άνθρωπο κ με θέλει κοντά του κ φυσικά στη διοίκηση που με καλοδέχτηκε τόσο θερμά. Να είστε σίγουροι πως θα δώσω την καρδιά μου με πολύ αγάπη και θα ‘μαι δίπλα σας γιατί μόνο έτσι εγώ λειτουργώ !!!! Ότι κάνω το κάνω με αγάπη αλλιώς δεν το κάνω καθόλου…».

H Βασιλική δεν παραλείπει να εκφράσει και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κ. Γιάννη Δασκαλάκη και την «Hotel Welness Spa Services» που της έδωσαν την ευκαιρία για μια νέα επαγγελματική διαδρομή…

Μέλος της Εθνικής Ομάδας

Πριν ακολουθήσει το νέο δρόμο στην αθλητική της πορεία, η Βασιλική Αγιαννοπούλου κατέγραψε τεράστιες επιτυχίες στο Bodybuilding-Bodyfitness ενώ ήταν και μέλος της Εθνικής Ελλάδας. Μάλιστα ο τελευταίος της αγώνας ήταν στη Μάλτα με τα γαλανόλευκα τον Απρίλιο του 2019.

Αυτό από μόνο του καταδεικνύει ότι πρόκειται για μια αθλήτρια που έχει αφιερώσει ατελείωτες ώρες για να κάνει αυτό που αγαπάει. Η πανδημία διέκοψε απότομα για την Βασιλική αλλά και δεκάδες άλλους αθλητές αυτή την πορεία πρωταθλητισμού και επιτυχιών…

Διαβάστε τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα της:

2015 IFBB Κύπελλο Κρήτης 4η θέση

2016 ΙFBB 29o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2η θέση

2016 IFBB 22o Πανελλήνιο Κύπελλο 2η θέση

2016 IFBB Diamond Cup Αthens 6η θέση

2017 IFBB 23o Πανελλήνιο Κύπελλο 2η θέση & 1η Masters

2017 Diamond Cup Athens 4η θέση & 3η θέση Masters

2018 Dr Raphael Santonja 2η θέση Masters & 3η θέση Open

2018 IFBB 24o Πανελλήνιο Κύπελλο Γενική Νικήτρια

2018 IFBB World Cup Romania 2η και 4ηθέση Masters

2019 ΙFBB Dr Rafael Santonja Cup 2η θέση

2019 IFBB Diamond Cup Μάλτα 6η θέση

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News