Δαμάστα: Πήρε και το διακαή πόθο του Χατζησεβαστού, Γιάννη Στακάκη!

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Πήρε και το διακαή πόθο του Χατζησεβαστού, Γιάννη Στακάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή

Ο Γιάννης Στακάκης είναι και με τη… βούλα από σήμερα ποδοσφαιριστής της Δαμάστας.

Θεωρείται «πουλέν» του Γιάννη Χατζησεβαστού, που είχε ζητήσει την απόκτηση του από τη διοίκηση και η επιθυμία του έγινε πράξη.

Ο νεαρός παίκτης αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Μινωική ως το καλοκαίρι, με προοπτική συζήτησης για τη συνέχεια.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η μεταγραφή του Γιάννη Στακάκη στον ΑΟ Δαμάστας αποτελούσε εδώ και αρκετούς μήνες ένας διακαής πόθος για τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα για τον προπονητή Γιάννη Χατζησεβαστό. Άλλωστε μιλάμε για ένα ποδοσφαιρικό «παιδί» του κόουτς της Δαμάστας!

Ο 19χρονος Γιάννης Στακάκης (γεν. 2002) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Μαλεβιζίου, ωστόσο ο Γιάννης Χατζησεβαστός ήταν εκείνος που του έδωσε «φτερά» για τη συνέχεια.

Ο «Στακ» αποτέλεσε επιλογή του Γιάννη Χατζησεβαστού για την Μικτή Νέων ΕΠΣΗ με την οποία έφτασαν το 2018 ως τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Από το καλοκαίρι του 2018 τον πήρε μαζί του και στην Μινωική, όπου τον… έριξε αμέσως στα βαθιά. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για κάθε προπονητή, ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και τα επόμενα χρόνια ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην Μινωική.

Στις αρχές της φετινής περιόδου μάλιστα ο Στακάκης βρέθηκε κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Δαμάστας, με την μεταγραφή του τελικά να πραγματοποιείται αυτή την περίοδο, ενόψει της επανέναρξης της Γ’ Εθνικής.

Ο ΑΟ Δαμάστας ευχαριστεί την Μινωική και τον κ. Νίκο Διλβόη για την παραχώρηση του Γιάννη Στακάκη ως το καλοκαίρι και με ανοιχτή την προοπτική για το μέλλον.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζει τον Γιάννη Στακάκη και του εύχεται υγεία και επίτευξη των συλλογικών και προσωπικών του στόχων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News