Δαμάστα: Καρέ μεταγραφών από την Κ19 ΟΦΗ με Σαβουϊδάκη

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Καρέ μεταγραφών από την Κ19 ΟΦΗ με Σαβουϊδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεμίζει ταλέντα και ενθουσιασμό για το μέλλον το ρόστερ της Δαμάστας

Μετά τους Παπαδάκη, Αυγουστάκη και Μπέρκη από την Κ19 ΟΦΗ, ανακοινώθηκε και η μεταγραφή του Μάνου Σαβουϊδάκη για τον ΑΟ Δαμάστας. Το ρόστερ της ομάδας γεμίζει με νέα ταλέντα και αυτό δείχνει και τη φιλοσοφία που κυριαρχεί για το μέλλον. Η ανακοίνωση του σωματείου:

"Ο ΑΟ Δαμάστας συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και με το βλέμμα στο μέλλον και την ανάδειξη των νέων ταλέντων, προχώρησε και στην απόκτηση του Μάνου Σαβουϊδάκη.

Ο 19χρονος (γεν. 2002) δεξιοπόδαρος μπακ-χαφ αποτελεί το 4ο μεταγραφικό απόκτημα για τον ΑΟ Δαμάστας με παίκτες που μέχρι πρόσφατα αγωνίζονταν με βασική παρουσία στην Κ19 του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Super League 1 μετά τους Μάνο Παπαδάκη, Μηνά Αυγουστάκη και Μιχάλη Μπέρκη.

Ο ΑΟ Δαμάστας προσφέρει πλέον σε όλα αυτά τα παιδιά την ευκαιρία να αγωνιστούν και να διακριθούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επιστρέφοντας παράλληλα στην αγωνιστική δράση μετά από μεγάλη αποχή.

Ο Μάνος Σαβουϊδάκης με καταγωγή από την Αγία Βαρβάρα, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του Λίντο και έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο πρωτάθλημα με την ομάδα της Δόξας Ηρακλείου.

Παράλληλα για αρκετά χρόνια ήταν βασικό στέλεχος στις Μικτές Ομάδες Παίδων και Νέων ΕΠΣΗ. Με το συγκρότημα των Νέων αγωνίστηκε μέχρι και τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το 2018 με προπονητή τον Γιάννη Χατζησεβαστό.

Μετά τη Δόξα Ηρακλείου έκανε ένα σπουδαίο βήμα εκτός Κρήτης και πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό και εντάχθηκε στο ρόστερ της Κ17 των ερυθρόλευκων.

Επιστρέφοντας στο Ηράκλειο, ο Μάνος Σαβουϊδάκης πήρε μεταγραφή για την Κ17 του ΟΦΗ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ19 για μιάμιση περίπου σεζόν, μέχρι και την διακοπή των αγώνων τον περασμένο Οκτώβριο.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζει τον Μάνο Σαβουϊδάκη και του εύχεται υγεία και επίτευξη των συλλογικών και προσωπικών του στόχων".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News