Δαμάστα: Πήρε και Αυγουστάκη από Κ19 ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Πήρε και Αυγουστάκη από Κ19 ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Είναι μια πρόκληση για εμένα" δήλωσε ο 20χρονος δυναμικός αμυντικός

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που δεν συνεχίζει στην Κ19 του ΟΦΗ κατέληξε στην... αγκαλιά της Δαμάστας, με τον Μηνά Αυγουστάκη να ανακοινώνεται επισήμως. όπως έγινε νωρίτερα και με τον Μάνο Παπαδάκη. "Είναι μια πρόκληση για εμένα"  τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 20χρονος δυναμικός αμυντικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Δαμάστας και το video με την δήλωση του Αυγουστάκη:

"Άλλο ένα από τα σπουδαία ταλέντα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου είναι από σήμερα και επίσημα μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Δαμάστας.

Ο λόγος για τον Μηνά Αυγουστάκη, ένα από τα παιδιά που αναδείχθηκαν στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ και πλέον θα φορέσει τη φανέλα της Δαμάστας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.Ο 20χρονος αμυντικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε μικρή ηλικία στην Ακαδημία της Επισκοπής και στη συνέχεια επιλέχτηκε για να αποτελέσει μέλος της Ακαδημίας του ΟΦΗ.Συμμετείχε για αρκετά χρόνια στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του ΟΦΗ και το βάπτισμα του πυρός το πήρε στον ΟΦΗ ’94 τη σεζόν 2016-2017. Αγωνίστηκε δύο χρόνια στον ΟΦΗ ’94 και έπειτα μεταπήδησε στην Κ19 ΟΦΗ, παίζοντας στο πρωτάθλημα της Super League μέχρι και τον περασμένο Οκτώβριο, που επήλθε η διακοπή.Το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζει τον Μηνά Αυγουστάκη και του εύχεται υγεία και επίτευξη των συλλογικών και προσωπικών του στόχων".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News