Πόρος: Ανακοίνωσε επίσημα και τον Ταβλαδωράκη

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Ανακοίνωσε επίσημα και τον Ταβλαδωράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια μεταγραφή έμπειρου ποδοσφαιριστή ενόψει Γ’ Εθνικής

Ο Κώστας Ταβλαδωράκης είχε ενταχθεί τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις του Πόρου και σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του στην ομάδα. Η ανακοίνωση του Πόρου αναφέρει τα εξής:

"Ο Α.Ο. Πόρος συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις, δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο το έμψυχο δυναμικό του με σπουδαίους ποδοσφαιριστές με εμπειρία, ποιότητα και παραστάσεις. Σε αυτό το υψηλό επίπεδο εντάσσεται και η απόκτηση του Κώστα Ταβλαδωράκη. Καλωσορίζουμε με χαρά τον Κώστα στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα "μπλε" στην επανέναρξη της Γ' Εθνικής. Με τη συμβολή του ίδιου και των υπολοίπων παιδιών είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας".

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Κώστας Ταβλαδωράκης είναι γνωστός σε όλους εντός και εκτός Κρήτης για την πλούσια ποδοσφαιρική του διαδρομή. Αποτελεί πολυτέλεια για κάθε προπονητή καθώς αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε πολλές θέσεις, δίνοντας σημαντικές λύσεις σε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί. Η ποιότητά του

μεσοαμυντικά είναι αδιαμφισβήτητη, όπως και ως φουλ μπακ-χαφ καλύπτοντας κυρίως τη δεξιά πλευρά. Ο "Τάβλα" είναι ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής, με μεγάλη θητεία τα προηγούμενα χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρόδοτο και έχει αγωνιστεί  ακόμη σε Αχαρναϊκό, Αίαντα Σαλαμίνας, ΠΟΑ, Αιγάλεω, Ηλιούπολη, Μελίσσια, Ρούβα, ΠΑΟΚ, Ερμή Ζωνιανών, Μινωική, Νεάπολη.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με τον Ρωμανό στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ (ήταν ο ΜVP της ομάδας της Ελιάς με 16 συμμετοχές και 5 γκολ) προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Δαμάστας η οποία τον απέκτησε τέλος Ιανουαρίου και πανηγύρισαν μαζί το πρωτάθλημα και την ιστορική άνοδο στη η Γ' Εθνική. Το καλοκαίρι ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Δαμάστα, ωστόσο πριν από μερικές ημέρες οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους για να έρθει η συμφωνία με τον Πόρο

*Στην κεντρική φωτογραφία, ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης καλωσορίζει στον Πόρο το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "μπλε" Κώστα Ταβλαδωράκη.

TΑ ΕΞΙ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τα "μπλε" στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Τα έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πόρου στην προπόνηση της Τετάρτης (24/03) στο "Lido Soccer". Από αριστερά διακρίνονται οι Κώστας Ταβλαδωράκης, Παναγιώτης Ταγγίνης, Αμαρίλντο Καμπεράι, Βασίλης Μπάμπης, Μπάμπης Παπαδομιχελάκης και Τάσος Τριανταφύλλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News