Δαμάστα: Πρώτη μεταγραφή με Μάνο Παπαδάκη!

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Πρώτη μεταγραφή με Μάνο Παπαδάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την Κ19 ΟΦΗ στη Δαμάστα ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ακολουθούν και άλλοι

Με μια εξαιρετική αλλά και συμβολική κίνηση ξεκίνησε τον μεταγραφικό σχεδιασμό της η Δαμάστα για την επανέναρξη της Γ' Εθνικής, δείχνοντας το δρόμο για το μέλλον.

Ο Μάνος Παπαδάκης, ένα παιδί της Δαμάστας και τέκνο της οικογένειας των Παπαδάκηδων, η οποία έχει αναλάβει τις τύχες της ομάδας τα τελευταία χρόνια. θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας και σίγουρα η συγκίνηση και η υπερηφάνεια στις τάξεις της Δαμάστας είναι έντονα συναισθήματα.

Με τον Μάνο Παπαδάκη ανοίγει ο κύκλος των μεταγραφών, καθώς η Δαμάστα θα ανακοινώσει και άλλους παίκτες από την Κ19 ΟΦΗ και πολλά ταλέντα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση για την πρώτη μεταγραφή ενόψει επανέναρξης:

"Με τον Μάνο Παπαδάκη, ένα κορυφαίο ποδοσφαιρικό ταλέντο που κατάγεται από τη Δαμάστα και τίμησε πρόσφατα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας U18, αποτελώντας τα τελευταία χρόνια βασικό στέλεχος των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, ξεκινά ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τον ΑΟ Δαμάστας… με το βλέμμα στο μέλλον!

Ο 19χρονος αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε και θα αγωνιστεί στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής.

Η συγκίνηση και η περηφάνεια είναι τα συναισθήματα που συνοδεύουν την παρουσία του Μάνου Παπαδάκη στην Δαμάστα. Αποτελώντας ένα παιδί που το όνομά του και η οικογένειά του είναι άμεσα συνδεδεμένα με τη νέα εποχή που βρίσκεται ο σύλλογος, αποτελεί ύψιστη τιμή η παρουσία του με το σήμα της Δαμάστας στο στήθος!

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία της Χερσονήσου και από εκεί εντάχθηκε στον ΟΦΗ, ανεβαίνοντας βήμα-βήμα όλα τα σκαλοπάτια, από την Ακαδημία και στη συνέχεια τον ΟΦΗ ’94, την Κ17 ΟΦΗ και τα τελευταία χρόνια με βασική παρουσία με την ομάδα Κ19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Παράλληλα έχει αγωνιστεί στις Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣΗ, όπου με το συγκρότημα των Νέων και προπονητή τον Γιάννη Χατζησεβαστό, αγωνίστηκε το 2018 στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Κορυφαία στιγμή της μέχρι τώρα πορείας του αποτέλεσε η κλήση του στην Εθνική Ελλάδας U18.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζει τον Μάνο Παπαδάκη και του εύχεται υγεία και επίτευξη των συλλογικών και προσωπικών του στόχων".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News