ΠΟΑ: Ανακοίνωσε και τον Γιάννη Δωματά

Ποδόσφαιρο
ΠΟΑ: Ανακοίνωσε και τον Γιάννη Δωματά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα μεταγραφική κίνηση για την ομάδα του Ατσαλένιου

Στα πράσινα έντυσε τον Γιάννη Δωματά ο ΠΟΑ, με τον 29χρονο φορ να επιστρέφει στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Ο Δωματάς συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του ΠΟΑ, με την ομάδα να προετοιμάζεται για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής. Στην ανακοίνωσή του για την μεταγραφή του Δωματά, το σωματείο του Ατσαλένιου αναφέρει τα εξής: 

«Η διοίκηση του Π.Ο.Α είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Δωματά. Έναν ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες, ο οποίος θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας μας στην επανέναρξη της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο Γιάννης είναι γεννημένος στο Ηράκλειο, στις 31 Ιανουαρίου 1992 και αγωνίζεται με την ίδια άνεση τόσο στις πτέρυγες όσο και στον άξονα της επιθετικής γραμμής.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Εργοτέλη και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Εργοτέλη, Αστέρα Μαγούλας, Γιούχτα, Ερμιονίδα, Πανσεραϊκό, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγινιακό, Εθνικό, Νίκη Βόλου και Ιάλυσο.

Γιάννη καλώς όρισες στην οικογένεια του Π.Ο.Α! Σου ευχόμαστε υγεία, πολλές επιτυχίες και πολλά γκολ με την πράσινη φανέλα!

Τι ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Π.Ο.Α ο Γιάννης Δωματάς:

Για την συμφωνία του με τον Π.Ο.Α και τις πρώτες ημέρες παρουσίας του στις προπονήσεις της ομάδας:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κλίμα που επικρατεί, ο Π.Ο.Α είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο και είναι κάτι που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε με τον πρόεδρο και τον προπονητή".

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την παρουσία του Π.Ο.Α σε αυτό:

"Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος οι ομάδες είναι λογικό να μην είναι σε τόσο υψηλό αγωνιστικά επίπεδο λόγω της αποχής, πιστεύω όμως πως με το να υπάρχουν έμπειροι, με ποιότητα παίχτες και που έχουν κάνει καριέρα σε πιο υψηλές κατηγορίες στο πρωτάθλημα το κάνει πολύ δυνατό.

Στο Π.Ο.Α βρίσκομαι για να πρωταγωνιστήσουμε, είναι λίγα ματς, θα κοιτάξουμε το καθένα ξεχωριστά κι εύχομαι στο τέλος της σεζόν να κάνουμε το ταμείο και να είμαστε στις υψηλές θέσεις που οδηγούν ψηλότερα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News